11.11.2012,

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΡΑΔΙΟ 984 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Γ. ΣΑΧΙΝΗ

Στείλτο Email

Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΣΤΟ Ρ/Σ ΡΑΔΙΟ 984 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Γ. ΣΑΧΙΝΗ

 

 

«Η κατάσταση που ζούμε σήμερα είναι αντίγραφο της κατάστασης που ζήσαμε από την εκλογή του Γ. Παπανδρέου. Σαμαράς και Παπανδρέου είναι το ίδιο. Με την διαφορά ότι τότε ο Σαμαράς αντιδρούσε στον πρώην Παπανδρέου, ενώ τώρα το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου δεν αντιδρά στο πρόγραμμα του κ. Σαμαρά».

 

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Ρ/Σ Ράδιο 984 Ηράκλειο Κρήτης και στον δημοσιογράφο Γ. Σαχίνη.

 

Οι τρεις της κυβέρνησης κοροϊδεύουν τον κόσμο

Όταν, σαν τέτοια εποχή, έθετα τους τρεις όρους για να μπω στη κυβέρνηση (όχι σε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, όχι στο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και όχι σε μείωση μισθών και συντάξεων), δεν έφεραν αντίρρηση. Μόλις όμως είδα ότι δεν τηρούσαν αυτούς τους όρους και έκαναν «κωλοτούμπες» εγώ αρνήθηκα να τους ακολουθήσω. Μετά άρχισε το σύστημα να με αποκαλεί «κωλοτούμπα» γιατί έπαψα να είμαι το «καλό παιδί». Και ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα, υπηρετεί και εξυπηρετεί –χωρίς να το καταλαβαίνει- τα συμφέροντα τριών, τεσσάρων ανθρώπων –ένας εκ των οποίων είναι και συμπατριώτης σας-. Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης κοροϊδεύουν τον κόσμο. Και το μεγαλύτερο ψέμα το έχει πει ο κ. Σαμαράς, λέγοντας ότι αυτά τα μέτρα είναι τα τελευταία. Στο τελευταίο Μνημόνιο αναφέρεται ότι θα ληφθούν και άλλα μέτρα, πολύ πιο δύσκολα. Ούτε αυτή η δόση θα είναι η τελευταία. Το τέλος της διαδρομής θα είναι όταν οι μισθοί φτάσουν στο μισό απ’ ότι είναι τώρα –μισθοί Βαλκανίων-. Και από τα λεφτά που περιμένουμε να πάρουμε, ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει στον αγρότη. Ας επιλέξει ο κόσμος επιτέλους «Η στην Ευρώπη υπόδουλοι, ή μόνοι μας και φτωχοί». Αυτά τα μέτρα δεν οδηγούν πουθενά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχει κρυφό χρέος που ανατροφοδοτείται από τον κ. Σαμαρά. Πρόκειται για τα περίφημα Swaps που τα αποκάλυψαν οι Anonymous και τα ανέδειξε στην τηλεόραση ο Σπ. Καρατζαφέρης.

 

Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε την δραχμή

Γιατί μιλάμε για λόμπι της δραχμής και δεν μιλάμε για λόμπι των προσκυνημένων, των προδοτών; Δεν ρωτήθηκε ο κόσμος αν θέλουμε να πάμε στην δραχμή και δεν πρέπει να την δαιμονοποιούμε.

 

Η επιρροή των ΜΜΕ στην κρίση του ελληνικού λαού

Το κοινοβούλιο είναι ξεκομμένο από την θέληση του ελληνικού λαού. Ας γίνει μια δημοσκόπηση στον ελληνικό λαό, για το αν θέλει να ψηφιστούν αυτά τα μέτρα και αν το ποσοστό ξεπεράσει το 25%, εγώ θα βγω χαμένος. Οι πέντε οικογένειες που διαχειρίζονται τα ΜΜΕ, δίνουν στο κόσμο -μέσω των δελτίων των 20:00- το όπιο της προπαγάνδας. Και χρησιμοποιούν τους δημοσιογράφους –τύπου Πρετεντέρη- για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Αλλά κανείς δεν λέει ότι ο Πρετεντέρης παίρνει το μισθό 50 ανθρώπων. Όλα αυτά έχουν φοβίσει και ευνουχίσει τον ελληνικό λαό.

 

Γιατί η τρόικα μας θέλει στο ευρώ

Υπάρχει μια σειρά από προτάσεις που μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση αλλά τις αποκρούει το παγκόσμιο σύστημα, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η ομάδα των τραπεζιτών, η Μέρκελ, το ΔΝΤ κλπ. Όταν εμείς φύγαμε από τη δραχμή, αυτή ήταν ένα πολύ ισχυρό νόμισμα στα Βαλκάνια. Στην ουσία ήταν αντίπαλος του ευρώ και γι’ αυτό μας έβαλαν στο ευρώ, χωρίς να έχουμε τα προσόντα. Η κ. Μέρκελ δεν θέλει με τίποτα να βγούμε από το ευρώ, γιατί μετά θα μπορώ να παράγω ψυγεία και πλυντήρια –αλά ΙΖΟΛΑ- σε τιμή ¼ αυτής που παράγει η Miele. Και τι θα παίρνει μετά ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης; Γι΄ αυτό θέλουν μέσα στο ευρώ εμάς, την Ιταλία, την Πορτογαλία. Γιατί δεν θα πουλάει αυτοκίνητα μετά η Opel αλλά η Seat γιατί θα είναι πολύ φθηνότερα. Δεν μας αφήνουμε. Αλλά από εκεί φαίνεται ότι δεν ξέρουν οικονομικά οι τρεις της κυβέρνησης. Θα μπορούσαμε να κλείσουμε το δημόσιο χρέος στα 50 δισ. ευρώ. Αν το Μάιο του 2010 –τότε που έγινε το μπαμ- έλεγε ο πρωθυπουργός «Έχω 50 δις. ευρώ. Αυτά είναι ειδάλλως τελειώσαμε». Αλλά αυτοί πιο πονηροί, μας δέσμευσαν με το Αγγλικό Δίκαιο, μας πήραν όλη τη περιουσία και τώρα δέχονται συνομιλίες. Πρόκειται περί εθνικής προδοσίας.

 

Για τις αμερικάνικες εκλογές

Είμαι υπέρ του Ρόμνει και όχι του Ομπάμα. Γιατί ο Ρόμνει θα ξανακάνει ισχυρή την Αμερική –αν κάνει αυτά που λέει- και η κ. Μερκελ θα πάψει να κάνει τα «κουνήματα» που κάνει εδώ στην Ελλάδα. Ο Ομπάμα είναι λίγο «πηλός» και παίζει τα παιχνίδια τους. Ο Ρόμνει με μια ισχυρή Αμερική, θα τραβήξει την πρωτοκαθεδρία της Γερμανίας από το παιχνίδι της Ευρώπης, θα σταματήσει ο «τσαμπουκάς» στις χώρες του Νότου και έτσι θα μπορέσουμε και εμείς να ενωθούμε με τις άλλες χώρες του Νότου –κάτι που είχα προτείνει εγώ και αρνήθηκε ο καθ’ έξην προδότης- και αυτή τη στιγμή ο Νότος λέει «μας πρόδωσε η Ελλάδα. Έτσι δικαιολογούνται τα φιλάκια της κ. Μέρκελ με τον κ. Σαμαρά.

 

Τα κόμματα σε γραμμή Καρατζαφέρη

Όλα οδηγούν στις προτάσεις Καρατζαφέρη. Και όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζονται τι προτάσεις μου, όπως αυτή που έλεγα πριν τρία χρόνια για την συμμαχία του Νότου και τώρα τρέχουν και δεν προλαβαίνουν να συγχωνευθούν. Όταν δουν ότι τα μέτρα είναι ανεφάρμοστα, θα μου χτυπήσουν την πόρτα. Νομίζω ότι ο κ. Σαμαράς έχει διαισθανθεί ότι ήρθε το τέλος του.

 

 

 

Ακούστε την συνέντευξη