23.11.2013,

Άξιοι οι αθλητές της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης συνέτριψαν 20-2 την Τουρκία!

  • 19 Ιανουαρίου 2012 23:30

Στείλτο Email

Υδατοσφαίριση: Πιο κοντά στο Λονδίνο η Eθνική Aνδρών

Το εισιτήριο για το προ-ολυμπιακό τουρνουά του Εντμοντον (1-8 Απριλίου) εξασφάλισε η Eθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Aνδρών.

Με το επιβλητικό 20-2 επί της Τουρκίας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το 3Χ3 στο ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, το ερχόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (προηγήθηκαν αυτές επί των Ολλανδίας με 14-12 και Σκοπίων με 10-6) η εθνική ομάδα εξασφάλισε την είσοδό της στην εξάδα της διοργάνωσης κι απέδειξε ότι μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα (το Σάββατο παίζει με την Ουγγαρία).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με όπλο την άμυνα πήρε προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης κι όχι μόνο το διατήρησε, αλλά το αύξησε σημαντικά (11-2 στο τέλος του τρίτου 8λεπτου).

 

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η τελευταία περίοδος, με την ομάδα του Ντράγκαν Αντριτς να «πατάει γκάζι» και να φτάνει στο επιβλητικό 20-2 επί των Τούρκων.

 

Κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα ήταν οι Γιώργος Αφρουδάκης (3 γκολ), Αργύρης Θεοδωρόπουλος (3 γκολ) και Ανδρέας Μιράλης (4 γκολ)