12.11.2013,

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ – ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ

Στείλτο Email

Ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ.Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε τολμήσει και είχε αναφερθεί από το καλοκαίρι του 1997, ως βουλευτής τότε της Νέας Δημοκρατίας, στη δράση Τούρκων πρακτόρων – εμπρηστών στην Ελλάδα.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Tούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ για τη δράση Τούρκων πρακτόρων – εμπρηστών στην Ελλάδα, κατά την περίοδο 1995-1997, από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Οταν ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, τότε Βουλευτής της ΝΔ, κ. Γ. Καρατζαφέρης, είχε τολμήσει και είχε αναφερθεί στη δράση Τούρκων πρακτόρων – εμπρηστών, το πολιτικό κατεστημένο είχε αντιδράσει με τα συνήθη αντανακλαστικά, περί ακροτήτων και συναφών… αηδιών. Τώρα, από τα χείλη ενός πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας ομολογείται το έγκλημα. Να χαίρονται τους φίλους και τους κουμπάρους τους”.

   Δείτε τα σχετικά βίντεο με τα όσα είχε πει τότε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ.Γιώργος Καρατζαφέρης:

 

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (8/7/1997)

“Πριν από ένα χρόνο το είχα πει. Μαζί με έναν πολύ καλό διπλωματικό. Πολύ καλό. Στα αλλεπάλληλα ταξίδια που έκανα τότε στο Λονδίνο εκείνη την περίοδο είχαμε ανακαλύψει πράγματι μια “φωλιά”. Στο Βόρειο Λονδίνο Τουρκοκύπριοι τότε που έφυγαν το ’74 έχουν κόψει το όνομά τους –έχουν πάρει αγγλική υπηκοότητα- και από Ορτζάνογλου λέγεται “Ορτζ” -τρέχα να καταλάβεις τι σημαίνει, τι είναι- έχει αγγλικό διαβατήριο, είναι μέσα Γκρίζος Λύκος, σαν και αυτούς που σκοτώσανε πέρυσι τα δυο παλικάρια κάτω στην Κύπρο, έρχεται διακοπές, σου βάζει τη φωτιά και είναι υπεράνω, υπεράνω υποψίας! Δεν καταλαβαίνεις που είναι”.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (10/7/1997)

“Γκρίζοι Λύκοι να καίνε τα δάση, όπου να’ ναι Γκρίζοι Λύκοι θα βάλουν και εδώ στην Καισαριανή φωτιά και στου Φιλοπάππου κι εμείς «αγρόν αγοράζουμε»…Περί άλλων ασχολούνται”…