14.6.2012,

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (video)

Στείλτο Email

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑΟΣ):
Φτάνοντας στην τελευταία ημέρα αυτής της Βουλής, είναι η στιγμή να κάνουμε έναν απολογισμό. Τελικά, το μόνο κόμμα που έχει συνεργαστεί σε κυβέρνηση με όλα τα κόμματα είναι η ΝΔ. Με το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε τώρα, ενώ πριν 20 χρόνια είχε συνεργαστεί με την Αριστερά.. Και τώρα αρνείται η ΝΔ πομπωδώς ότι θα συνεργαστεί την επόμενη ημέρα..! Θα τα πούμε όμως την Κυριακή των εκλογών!`
Άκουσα τον κ. Χρυσοχοΐδη να παρακαλάει να ψηφιστεί η διάταξη (για την κράτηση των λαθρομεταναστών). Ερωτώ: Αφού ήταν τόσο σημαντικό το ζήτημα γιατί δεν το φέρατε 2,5 χρόνια που ήσασταν κυβέρνηση και το φέρνετε τώρα τελευταία ημέρα, τελευταία ώρα; Αυτός είναι φαρισαϊσμός!
Υπάρχει θέμα τελικά; Σαφώς και υπάρχει! Όταν το είχα αναδείξει πριν 11 χρόνια σε αυτήν εδώ την Αίθουσα, ως ανεξάρτητος βουλευτής, είχα προπηλακιστεί από το ΠΑΣΟΚ, του οποίου οι υπουργοί σήμερα λένε αυτά που έλεγα εγώ τότε! Έλεγα ότι θα κινδυνεύσουμε από ασθένειες που έχουμε νικήσει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα, όπως η φυματίωση. Και τώρα έρχεστε με επιχειρηματολογία Καρατζαφέρη να μιλήσετε για «γυμνό ηλεκτροφόρο καλώδιο». Εάν είχατε ακούσει τότε εκείνη την ανεξάρτητη φωνή θα τα είχατε γλιτώσει όλα αυτά. Γι’ αυτό, καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν! Λειτουργείτε με χρονοκαθυστέρηση κι αυτό είναι το πρόβλημα!

Λέτε τώρα ότι θα κλείσετε σε στρατόπεδα τους 30.000 από τα 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουμε στη χώρα! Με τους υπόλοιπους τι θα γίνει; Να πάνε πίσω στις πατρίδες τους! Ακούω τα περί ευαισθησίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλοι άνθρωποι είμαστε και έχουμε ευαισθησίες, αλλά πρώτα έχουμε ευαισθησίες για το δικό μας παιδί και για το δικό μας σπίτι και μετά για τα ξένα. Θυμάμαι όταν είχα πρωτοεκφράσει αυτήν την άποψη, ήρθε να μου πάρει συνέντευξη μία δημοσιογράφος από το BBC και μου λέει «μα, δεν ενδιαφέρεστε για τα ξένα παιδιά»; Αυτό που της απάντησα ήταν ότι «εάν σας πουν τώρα ότι έπεσε το λεωφορείο που είναι μέσα και το δικό σας παιδί, θα πάτε πρώτα να σώσετε το δικό σας και όταν το σώσετε τότε θα κοιτάξετε και για τα ξένα!»

Μίλησε ο κ. Χρυσοχοΐδης για παραεμπόριο! Μα, τι έκανε όταν ήταν υπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος και για το εμπόριο; Υπάρχει και η παραδοχή του Υπουργού Οικονομικών ότι χάνονται από φόρους, λόγω παραεμπορίου, 4 δις το χρόνο! Ποια η θέση σας, αλλά και η θέση της ΝΔ στην φθοροποιό αυτή κατάσταση που συνέτεινε στο χρέος και στο έλλειμμα;

Υπάρχει κανείς από το Κοινοβούλιο, που να έχει τολμήσει να περάσει το βράδυ, 21:00-22:00 από την οδό Ευριπίδου, να πάει στην πλατεία Θεάτρου; Έχουν γκετοποιηθεί! Περπατάς στην Ευριπίδου και βλέπεις πόρνες από κάθε χώρα. Αυτή είναι η Ελλάδα; Πως την καταντήσατε έτσι; Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου υπάρχει αυτή η κατάντια; Ας φέρει κάποιος με επιχειρήματα ένα παράδειγμα, ότι είναι έτσι το Παρίσι, το Λονδίνο. Η Ελλάδα είναι έτσι! Και τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε, 25 μέρες πριν τις εκλογές, ότι θα κάνουμε στρατόπεδα και θα τους βάλουμε μέσα και θα τους κάνουμε καλά κτλ., για να υποκλέψετε την ψήφο του ελληνικού λαού; Λες και δεν σας έχει μάθει, δεν σας έχει δοκιμάσει, δεν σας έχει δώσει τόσες ευκαιρίες ο ελληνικός λαός; Γιατί να σας ξαναδώσει; Έδωσε μεγάλες πλειοψηφίες από το ’81 και μετά, αλλά τι κάνατε γι’ αυτή τη χώρα; Σώσατε την οικονομία; Όχι, καταστρέψατε την οικονομία! Φτιάξατε την κοινωνία; Την καταστρέψατε! Πώς ζητάτε ξανά από τον ελληνικό λαό, να σας ξαναψηφίσει; Να κάνετε τι; Για να διορθώσετε τις αμαρτίες του παρελθόντος; Για όλα όσα κάνατε εις βάρος του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια; Ερχόσαστε σήμερα και παρακαλάτε, «δώστε μία ψήφο».. Να διορθώσετε τι; Αυτά με τα οποία εσείς μολύνατε ολόκληρη την Ελλάδα; Δεν τολμούσε κανείς να πει μια αλήθεια, κι ήταν φασίστας και ακραίος. Και η άφρων πολιτική σας αυτή, και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, φέρνει τους ναζιστές μέσα στη Βουλή. Κι εκεί θα δείτε τι έχει να γίνει στην αίθουσα.

Το αφήσατε το πράγμα, γέμιζε η Αθήνα, ξεχείλιζε η Αθήνα από λαθρομετανάστες με ό,τι σημαίνει αυτό, με αύξηση της εγκληματικότητας, με αύξηση της πορνείας, και τώρα ξαφνικά δεν ξέρετε πώς να το μαζέψετε. Κι ερχόσαστε με πρεμούρα, όχι τελευταίας μέρας, τελευταίας ώρας «τώρα, κάντε κάτι», παρακαλάτε!

Φταίτε! Είστε οι μεγάλοι φταίχτες! Και η Ελλάδα στο σύνολό της θα σας απαγγείλει το μεγάλο «κατηγορώ», που καταστρέψατε μια χώρα! Παραλάβατε μια χώρα υγιή στη Μεταπολίτευση. Έτρεχαν όλοι με κεριά για τον Καραμανλή, με κεριά για Παπανδρέου. Και είχαμε όνειρα κι ελπίδες! Πού πήγαν αυτά τα όνειρα και οι ελπίδες; Που πήγαν τα αναμμένα κεριά; Εκεί που φέρατε την Ελλάδα, σε επίπεδο οικονομίας Μπαγκλαντές; Εκεί που φέρατε την Ελλάδα σε εγκληματικότητα, χειρότερα από την εποχή του Μεσοπολέμου στο Σικάγο; Ντροπή σας και πάλι, ντροπή σας!