18.3.2012,

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Στείλτο Email


 

Τη βεβαιότητά του ότι ο ΛΑΟΣ θα επιτύχει μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, τόνισε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης σε μεγαλειώδη συγκέντρωση φίλων, οπαδών και ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ στην πόλη της Καλαμάτας.

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι στην πραγματικότητα, τις εκλογές τις θέλει μόνο ο ΛΑΟΣ, ενώ ο κ. Σαμαράς ζητάει τις εκλογές από ένα καπρίτσιο, καθώς γνωρίζει καλά ότι τυχόν νέα καθυστέρηση θα αυξήσει τα ήδη υπάρχοντα σοβαρά προβλήματα στο κόμμα του.

 

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδό του από την κυβέρνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε το κόμμα που βάζει πρώτα την πατρίδα και μετά το όποιο κομματικό συμφέρον».

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα επιτρέψει στα δύο κόμματα από κοινού να σχηματίσουν κυβέρνηση, γι’ αυτό όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο κ. Βενιζέλος ανοιχτά στη Βουλή, ο δε κ. Σαμαράς περιφραστικά, ζήτησαν να πληροφορηθούν τι θα κάνει ο ΛΑΟΣ. «Τους απαντώ: Δεν έχω καμία διάθεση να συμμετάσχω στην κυβέρνηση, αλλά επειδή για εμάς προέχει η Ελλάδα θέτω αυστηρότατους όρους και μάλιστα θα ζητήσω έγγραφες δεσμεύσεις. Και οι όροι αυτοί είναι:

- ΟΧΙ στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου. 

- ΟΧΙ στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία.

- ΟΧΙ στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας.

- Δραστικός περιορισμός των λαθρομεταναστών στο 2%, όπως ισχύει και σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης».  

 

Αναφερόμενος στη στάση της Αριστεράς, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι θα επιχειρήσουν να μας προκαλέσουν παντιοτρόπως. «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση εμείς να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε προκλήσεις απ’ όπου και αν αυτές προέρχονται», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Σε ότι αφορά στα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι όσο ο ΛΑΟΣ ήταν στην κυβέρνηση, οι μνημονιακοί και οι συνεργάτες τους μας έδιναν πολύ υψηλά ποσοστά. Μόλις όμως αποχωρήσαμε και βρεθήκαμε απέναντί τους πανικοβλήθηκαν και θέλησαν να μας τιμωρήσουν. Αυτό όμως δεν θα περάσει γιατί ο λαός και μνήμη έχει και κρίση και ξέρει ότι το μόνο Πατριωτικό κόμμα, το μόνο κόμμα που δεν υποκλίθηκε στην κ. Μέρκελ και τα τσιράκια της, το μόνο κόμμα που βάζει πρώτα και πάνω από όλα την Ελλάδα, είναι ο ΛΑΟΣ. «Νίκη του ΛΑΟΣ σημαίνει ότι η Μέρκελ δεν κάνει πλέον κουμάντο στην Ελλάδα», κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.