30.1.2012,

Το ψέμα της Υπατίας ξαναχτυπά

Στείλτο Email

Όχι δεν ξεχάσαμε την Υπατία και τους δήθεν απεργούς πείνας αφού φρόντιζαν να μας το θυμίζουν οι απόπειρες βιασμών και οι ληστείες που διέπραξαν πολλοί από αυτούς στο μεσοδιάστημα.

Φυσικά αυτά λίγη σημασία έχουν για τους εγχώριους δολοφόνους της MARFIN και λοιπούς δήθεν ανθρωπιστές του Κολωνακίου. Αυτό που προέχει είναι η στρατολόγηση των μουσουλμάνων για το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα.  Δείτε τι γράφουν οι πράκτορες

“Ένα χρόνο μετά την απεργία πείνας, το αίτημά μας για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και μεταναστριών εργαζομένων βρίσκεται στο κέντρο του αγώνα και γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό τη στιγμή που η κοινωνία κλονίζεται από τη φτώχια και την ανεργία και χιλιάδες μετανάστες και ντόπιοι ωθούνται στην εξαθλίωση και τη στέρηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων στη σίτιση, τη στέγη και την ιατρική περίθαλψη”, σημειώνεται στην ανακοίνωσή τους. “Ένα χρόνο μετά την απεργία πείνας, οι κατακτήσεις μας για το ανανεώσιμο καθεστώς «ανοχής» και το δικαίωμα ταξιδιού στις χώρες καταγωγής έχουν υλοποιηθεί, με συνεχή όμως προβλήματα και συχνά ταλαιπωρία για εμάς. Ο απαιτούμενος χρόνος παραμονής για τη νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις μειώθηκε από 12ετία σε 10ετία, παρότι η συμφωνία με την κυβέρνηση αφορούσε 8ετία. Αποτέλεσμα του αγώνα μας ήταν επίσης η μείωση των απαιτούμενων ενσήμων από 100 σε 60 για την έκδοση βιβλιάριου ασθενείας για όλους τους εργαζόμενους και από 200 σε 120 για την ετήσια ανανέωση της άδειας παραμονής των μεταναστών”.

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Μέσα στις πιο δύσκολες ημέρες για τον ελληνικό λαό, ενώ οι Έλληνες πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με την εξαθλίωση, οι “χαϊδεμένοι” των ΜΜΕ “απεργοί πείνας” της Υπατείας, που πριν ένα χρόνο κατάφεραν να εκβιάσουν ένα ολόκληρο κράτος, με την συμπαράσταση της άκρας αριστεράς, θέλουν να επανέλθουν στην πολιτική επικαιρότητα. Και όχι μόνο με ανακοινώσεις, αλλά και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Η πρώτη – από ό,τι καταλαβαίνουμε θα ακολουθήσουν και άλλες – θα λάβει χώρα αύριο, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου – έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών. Βασικό τους αίτημα η … χορήγηση άδειας εργασίας στους “πρώην απεργούς πείνας” (όχι δεν κάνουμε πλάκα, αυτό τον όρο χρησιμοποιούν) και όχι μόνο, αλλά και σε όλους και όλες τους μετανάστες και πρόσφυγες.

Και γιατί να μην το κάνουν, αφού το ελληνικό κράτος έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι υποχωρεί πολύ εύκολα σε αυτού του είδους τις επικοινωνιακές επιθέσεις τη αριστεράς.

ΝΕ.Ο.Σ  ΠΕΙΡΑΙΑ