3.3.2012,

Κοπή βασιλόπιτας Β3 Ν.Ε/Δ.Ε Ψυχικού – Βράβευση Δ/τριας Πολιτικού Γραφείου Προέδρου Κατερίνας Κοκκίνου (video)

  • 24 Ιανουαρίου 2012 16:11

Στείλτο Email


 

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, έλαβε χώρα την Παρασκευή 20/01 στο Ψυχικό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β3 και της Δημοτικής Επιτροπής Ψυχικού, η οποία και ολοκληρώθηκε με την βράβευση της Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου κας Κατερίνας Κοκκίνου για την πολυετή και σπουδαία προσφορά της στο κόμμα.

Στην εκδήλωση την οποία προσήλθε πλήθος στελεχών, μελών και φίλων του ΛΑ.Ο.Σ,  απηύθυναν χαιρετισμό  τα κυβερνητικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. ο ΑΝΥΕΘΑ Πρέσβης κ.Γ.Γεωργίου και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Γεώργιος Κλειδέρης, ο Γραμματέας Ιδεολογικού κ. Απόστολος Μπαμίχας καθώς και ο Δήμαρχος Ψυχικού – Φιλοθέης κ. Παντελής Ξυριδάκης.

Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και αδερφός του Προέδρου κ. Σπύρος Καρατζαφέρης, ο Αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Κωσταντίνος Σκανδαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Βασίλειος Γαλατιανός, ο Σύμβουλος του Προέδρου κ. Ιωάννης Ζαφειρόπουλος , o Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΛΑ.Ο.Σ κ.Έραστος Σιδηρόπουλος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ανδρέας Παπαμιχαήλ, η προέδρος Γυναικών ΛΑ.Ο.Σ. κα Βάσω Τσαμπιέρη, ο πρόεδρος ΝΕΟΣ κ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, ο αναπλ. Γραμ. Ιδεολογικού κ. Κων/νος Γρηγορόπουλος, o περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπάμπης Καραθάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας και Ηλίας Ψινάκης,  καθώς και ο αντιδήμαρχος Ψυχικού – Φιλοθέης κ. Νίκος Κανελλάκης.

Σημαντική και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ο ευχαριστήριος χαιρετισμός της κας Κατερίνας Κοκκίνου, που βραβεύθηκε με  τιμητική πλακέτα από τα στελέχη της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ. Β3 και της Δ.Ε ΛΑ.Ο.Σ.  Ψυχικού. Η εκδήλωση  ολοκληρώθηκε  με την ομιλία του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον ίδιο.