29.1.2012,

Όταν ο αθλητισμός ενώνει: Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού πριν το παιγνίδι με την ΑΕΚ.

Στείλτο Email

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού πριν το παιγνίδι με την ΑΕΚ.

Aιμοδοσία, , αποκαλυπτήρια τιμητικών στηλών για τους παίκτες που έγραψαν ιστορία, και παιγνίδια δεξιοτεχνίας, περιλάμβαναν οι δράσεις που πραγματοποιηθήκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού, πριν το παιγνίδι με την ΑΕΚ

Από τις 9 το πρωί ξεκίνησε η εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Κεντρικό της σύνθημα ήταν:

“Είμαστε όλοι με ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! Όμως, έχουμε ανάγκη από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ αίματος!!!”Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του γηπέδου (είσοδος από Θύρα 1) και πλήθος φιλάθλων έδωσαν δυναμικό το παρόν, δίνοντας λίγες σταγόνες αίμα, το οποίο κάποιοι συνάνθρωποί μας σήμερα έχουν ανάγκη και ενδεχομένως στο μέλλον ο καθένας μας μπορεί να χρειαστεί.

Στον χώρο ανάμεσα στο ΠΑΝCafe και την αίθουσα VIP(είσοδος VIP), έχουν τοποθετηθεί τιμητικές στήλες που αναγράφουν τους πρώτους σε συμμετοχές ποδοσφαιριστές της ιστορίας του Παναιτωλικού, τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας και τους διατελέσαντες προέδρους στα 85 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο 1ος σκόρερ του Παναιτωλικού Νίκος Κουτσογιάννης και ο 1ος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές Κώστας Κωνσταντόπουλος, έκαναν τα αποκαλυπτήρια των στηλών, σε μια εκδήλωση με την οποία η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλησε να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε όσους έγραψαν την ένδοξη ιστορία του Συλλόγου , με τον τρόπο που τους αρμόζει.

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν το Δ.Σ. του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός, του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και των Συλλόγων των Οργανωμένων Φιλάθλων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Παναγιώτης Τσιχριτζής προσέφερε καλάθια με τοπικά προϊόντα τα οποία δοθήκαν στους φιλοξενούμενους της ΠΑΕ ενώ ο Πρόεδρος κ. Φώτης Κωστούλας ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για ακόμη μεγαλύτερη προβολή των τοπικών προϊόντων ,την οποία θα στηρίξει και το Επιμελητήριο.

Σχόλιο neolaialaos.gr: Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στους παράγοντες της ομάδος του Παναιτωλικού που δίνουν το παράδειγμα για το πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για κοινωνικές -και όχι αντικοινωνικές- δράσεις. Μακάρι να παραδειγματιστούν και οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων προκειμένου να μετατραπεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε έναν θετικό συντελεστή προώθησης πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.