5.12.2013,

Ν. Τζαβέλα Ευρωβουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.: Θα δώσω μάχη στην Ε.Ε. για τους Έλληνες πολίτες

Στείλτο Email

Ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, θα υποδεχτεί στην Αθήνα τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μ. Σούλτς και τους Επικεφαλής των Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου, όπως συνηθίζεται πριν την έναρξη κάθε Προεδρίας.
Ως Επικεφαλής της EFD (Europe Freedom & Democracy) έκτη σε δύναμη από τις οκτώ πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου, θα είναι η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Νίκη Τζαβέλα, Αντιπρόεδρος της EFD.
Μιλώντας στο real.gr, η κα. Τζαβέλα, επισήμανε ότι πέραν της στήριξης που θα παράσχει η Ομάδα της στις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας, η ίδια θα αναφερθεί διεξοδικά στην επίκαιρη στήριξη που χρειάζεται η Κυβέρνηση, στις διαπραγματεύσεις της με την Τρόικα. 
«Τα ειδικά θέματα που θα επισημάνω, επιπλέον, είναι:…
Διακανονισμός ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, τουλάχιστον, στις 60 δόσεις. Οι ελληνικές επιχειρήσεις θέλουν να πληρώσουν τις οφειλές τους αλλά σε μικρότερα ποσά. Αν δεν επιτύχουμε με τέτοιου είδους διακανονισμό, θα τιναχτεί η εγχώρια αγορά στον αέρα. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια. Είναι τελείως αδύνατον να ανταποκριθούμε πια στην εφορία και στις δανειακές οφειλές μας ως πολίτες αυτής της χώρας. Θα δώσω μάχη για να κινητοποιηθεί και ο Πρόεδρος Σούλτς και οι άλλοι Επικεφαλής των Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου» τόνισε η κα. Τζαβέλα.