17.10.2013,

ΕΠΑΝΕΚΑΜΨΕ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ Ο Π. ΣΚΟΥΡΑΣ

Στείλτο Email

 

Αθήνα, 16 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΕΠΑΝΕΚΑΜΨΕ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ Ο Π. ΣΚΟΥΡΑΣ

 

Επανέκαμψε στον ΛΑ.Ο.Σ. και πλέον δραστηριοποιείται πλήρως στον αγώνα που έχει αναλάβει το Κόμμα για την απαλλαγή της χώρας από την οικονομική κατοχή και ο Π. Σκούρας, ένας σημαντικός Έλληνας επιχειρηματίας και πρώην ηγετικό στέλεχος της “Εθνικής Παράταξης” και της “Πατριωτικής Συμμαχίας”.

 

Ο Παναγιώτης Σκούρας είναι διακεκριμένος επιχειρηματίας και έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στον τομέα των εκπαιδευτηρίων ξένων γλωσσών, στον ξενοδοχειακό κλάδο καθώς και σε πρωτοποριακές βιολογικές καλλιέργειες, με ιδιαίτερες επιδόσεις στην μελισσοκομία.

 

Δραστηριοποιήθηκε από νεαρός στον πολιτικό στίβο, είχε δικές του τηλεοπτικές εκπομπές και ήταν εκ των ιδρυτών και της “Εθνικής Παράταξης” αλλά και της “Πατριωτικής Συμμαχίας”. Συνεχίζει πλέον τον αγώνα του μέσω του ΛΑ.Ο.Σ. στον οποίον επανέρχεται, ενώ μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρόεδρο του Κόμματος δήλωσε ότι “ο Γ. Καρατζαφέρης δικαιώθηκε σε ό,τι έλεγε και -αν είχε εισακουστεί εγκαίρως – πολλά από τα σημερινά δεινά θα είχαν αποφευχθεί”.