30.11.2013,

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙ 1” 90,4 FM

Στείλτο Email

«Δεν βλέπω ποια διαφορά θα υπήρχε αν τη Δευτέρα πρωί- πρωί, η Εισαγγελία του Α.Π κατέθετε στη Βουλή τα στοιχεία σε βάρος των μελών της Χ.Α και ζητούσε με πιο θεσμικό τρόπο, την άρση της ασυλίας των Βουλευτών. Φοβάμαι ότι δι’ αυτού του τρόπου, τους ηρωοποιούν και δίνουν τροφή σε κάποιους φανατικούς. Τα βήματα της Εκτελεστικής και Δικαστικής εξουσίας, δεν πρέπει να δείχνουν σταγόνα πανικού».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙ 1.

 

Για την απειλή παραιτήσεων βουλευτών της Χ.Α

Μακάρι να πραγματοποιήσει την απειλή αυτή η Χ.Α γιατί θα πάρω πίσω αυτό που μου λεηλάτησαν. Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, αν πιστέψουμε τις διαρροές τους, λένε ότι υπάρχει σημαντική επανάκαμψη ψηφοφόρων από τη Χ.Α στον ΛΑ.Ο.Σ που φθάνει σε ποσοστό το 38%.  Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα είμαστε παρόντες.

 

Ποιοι εξέθρεψαν το φαινόμενο της Χ.Α

Αυτοί που πέρσι «αβαντάριζαν» τη Χ.Α με μοναδικό στόχο να βγάλουν εκτός Βουλής τον ΛΑ.Ο.Σ και αναφέρομαι στο πολιτικό σύστημα που δεν ήθελε τον Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή, είναι αυτοί που αναμετρώνται σήμερα μαζί της. Είναι αυτοί που με έβλεπαν ως εχθρό στα σχέδια και τις μεθοδεύσεις τους.

 

Για αυτούς που ψήφισαν Χ.Α

Νομίζω ότι η Αστική Δημοκρατία, έχει ένα χρέος. Να δώσει στην κοινωνία να καταλάβει τι εστί Χ.Α. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι ακραίοι παγανιστές και αντίθετοι με τα ιδανικά και τα «πιστεύω» του ελληνικού λαού.

Ο Μιχαλολιάκος, σε διάφορα γραπτά του, υμνεί τον θεό Πάνα. Ο Γερμενής, ως μέλος συγκροτήματος «χέβι μέταλ» καθυβρίζει με τρομακτικό και αποκρουστικό τρόπο τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό. Αυτά, πρέπει να ακουστούν, να γίνουν κατανοητά.

Πιστεύω ότι ο λαός και το χριστεπώνυμο πλήθος παρασύρθηκε. Εδώ Ιεράρχες, παρασύρθηκαν και προς στιγμήν, πίστεψαν τα ψέματα της Χ.Α. Δεν θα κατακρίνουμε τον απλό λαό. Θα αποκαλύψουμε αυτούς που καλλιέργησαν τα ψέματα και υπέθαλψαν το φαινόμενο Χ.Α, με μοναδικό τους στόχο να βγει εκτός Βουλής ο ΛΑ.Ο.Σ.