4.3.2013,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Στείλτο Email

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/2/2013

Σε έκτακτη σύσκεψη της Νομαρχιακής επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Ανατολικής Αττικής και αφού αναγνώστηκε  η επιστολή παραίτησης των 4 πρώην  Βουλευτών του Κινήματος έχουμε να παρατηρήσουμε τα πιο κάτω. 
Η βάση του ΛΑ.Ο.Σ δεν τίθεται κάτω απο την προστασία ουδενός πλην των θεσμικών οργάνων του και του ιδρυτή – προέδρου του κ. Γ.Καρατζαφέρη. 
Η επίκληση της βάσης ως θιγομένης προκειμένου να δικαιολογηθούν παραιτήσεις με προσωπικά – πολιτικά κίνητρα, μας βρίσκουν παγερά αδιάφορους, ειδικά όταν προέρχονται απο τ. Βουλευτές που επωφελήθηκαν τα μέγιστα απο τον αγώνα των απλών μελών του ΛΑ.Ο.Σ που με θυσίες οικονομικές και αυτοθυσία προσωπική ανέδειξαν αυτούς που σήμερα φέρονται άδικα και αχάριστα στο κόμμα και στους πολίτες που τους τίμησαν. 
Η βάση του ΛΑ.Ο.Σ. δεν εξαρτάται και δεν κηδεμονεύεται απο 5-10 ανθρώπους. 
Ο Αγώνας της βάσης είναι μαζικός και ατέλειωτος έναντι πάσης θυσίας και όχι έναντι οφιτσίων μέχρι την τελική νίκη που είναι η κατάληψη εξουσίας και η πραγματική Πατριωτική διακυβέρνηση της χώρας σε όφελος των πολιτών και μόνο. 
Η Ν.Ε. αποφάσισε ομόφωνα, την στήριξη του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη τιθέμενη αλληλλέγγυα με τις αποφάσεις των κομματικών οργάνων.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ