26.7.2013,

ΛΑ.Ο.Σ. ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΑΝ ΤΗ ΒΑΣΗ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ MAIL ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΔΕΙΤΕ..

Στείλτο Email
Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Κανείς δε λέει ότι τα πράγματα είναι εύκολα.
Κάποιοι όμως στα δύσκολα λιγοψύχησαν.
Εμείς ΕΝΩΜΕΝΟΙ συνεχίζουμε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ   ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Μανώλης Βαρσαμιδάκης
Πρόεδρος Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ηρακλείου Κρήτης.
****************
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Μετά την συνεδρίαση της, η Δ.Ε. Μελιγαλά, αποφάσισε  ομόφωνα την στήριξη της στον πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Δ.Ε. Μελιγαλά
****************
 Η Ν.Ε ΚΙΛΚΙΣ καταδικάζει την ομαδική αποχώρηση των πρώην βουλευτών και στελεχών του κόμματός μας.Δηλώνει την αμέριστη                                 συμπαράστασή της στο πρόσωπό σας. Οι απλοί ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ…  και τα στελέχη μας βλέπουν ότι έχετε δικαιωθεί μέχρι τώρα σε όλες τις θέσεις και τις επιλογές σας και πιστεύουμε οτι αυτές οι αποχωρήσεις δεν ήταν τυχαίες είχαν άλλο στόχο και σκοπό. για να δημιουργήσουν εμπόδια στην ραγδαία άνοδο του κόμματος Οι Κασσάνδρες δεν μας αφορούν το μόνο που μας ενδιαφέρει και αγωνιζόμαστε για αυτό  είναι να μεταδώσουμε τις   πατριωτικές ιδέες του ΛΑΟΣ  για να βγεί η ΠΑΤΡΙΔΑ \ΜΑΣ απο την κατοχή στην οποία περιήλθε
Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν  ΚΙΛΚΙΣ
****************
Ν.Ε. ΛΑΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΠΡΟΣ: κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη, Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ.
  Κ. Πρόεδρε, η Ν. Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Μεσσηνίας παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις,
 δηλώνουμε ότι σας στηρίζουμε αταλάντευτα στις προσπάθειες αναδιοργάνωσης του κόμματος, με την προσθήκη νέων και άφθαρτων προσώπων. Η παρουσία σας στο πολιτικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας είναι απαραίτητη και εθνικά αναγκαία,  έχουμε δε πίστη στο πρόσωπό σας ότι μπορείτε να γίνετε πρωταγωνιστής στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.
        Γι’ αυτό είμαστε μαζί σας και θα σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Μεσσηνίας.
******************
Ν.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ  ΠΕΛΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Επειτα απο τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο χώρο μας με την αποχώρηση πρώην βουλευτών και                                                    στελεχών του κόμματος, μας σας αναφέρω ότι εγώ προσωπικά και οι νομαρχιακές επιτροπές που βρίσκονται υπό την  ευθύνη μου καταδικάζουμε αυτήν τους την κίνηση και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς το πρόσωπό σας  και τις θέσεις του ΛΑΟΣ      Είμαστε στρατιώτες του κόμματος και σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες εδώ στην Μακεδονία  κρατάμε θερμοπύλες για την σωτηρία τις ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας                                                                                                                                                                                 
Με τιμή 
Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ  ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ  ΠΕΛΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
********************
Η Νομαρχιακή επιτροπή Λάρισας στηρίζει τον πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη στην δύσκολη πορεία για την ανασυγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Δεδομένου του τυχοδιωκτισμού των επαγγελματιών της πολιτικής με την ρευστότητα των θέσεων τους και την πίεση που ασκείται από μεγάλες δυνάμεις και χρηματιστηριακά συμφέροντα, δίνουμε τον έντιμο αγώνα για την προάσπιση της ελληνικής κοινωνίας και την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου του λαού.
Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας
**********************
Νομαρχιακή ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. Βόλου
Αντιμέτωποι για μια ακόμη φορά με προδοσίες, ραδιουργίες, τυχοδιωκτισμούς, ορατές πλέον από τον καθένα μας, κινήσεις που σκοπό άλλο δεν έχουν παρά την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Αντιστεκόμαστε και παραμένουμε πιστοί στις αρχές του Λαϊκού Ορθόδοξου συναγερμού με μόνο κίνητρο την ανάταξη του ελληνικού έθνους, μακριά από προσωπικές σκοπιμότητες και δηλώνουμε την πλήρη στήριξη στον πρόεδρο κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Μαζί θα δώσουμε την μάχη…και θα κερδίσουμε!
Νομαρχιακή ΛΑ.Ο.Σ. Βόλου
****************
Προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων
Εκφράζοντας τον αποτροπιασμό  μας για την προδοσία που για μια ακόμη φορά συντελείται εις βάρος του πιο αγνού εθνικού Λαϊκού κόμματος, του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τους λόγους αυτού του ανελέητου κυνηγητού στο πρόσωπο του Γεώργιου Καρατζαφέρη, του κύριου εκφραστή του έντιμου εθνικού αγώνα που για 13 συναπτά έτη πολεμά όλους εκείνους που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία και επιθυμούν την εξαθλίωση και εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, φωνάζουμε από τα βάθη της ψυχής: «Πρόεδρε είμαστε μαζί σου!», η νίκη είναι κοντά και είναι δική μας. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΕΤΑΙ!
Προσωρινή Νομαρχιακή Τρικάλων
**************
Νομαρχιακή ΛΑ.Ο.Σ. Καρδίτσας
Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και ανιδιοτελώς τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Καρατζαφέρη κόντρα στους επαγγελματίες της πολιτικής που αλλάζουν θέσεις και κόμματα ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος.
Οι μεγάλες δυνάμεις εποφθαλμιώντας τον ορυκτό πλούτο της χώρας στραγγαλίζουν πολιτικά οποιονδήποτε αγνό πατριώτη στέκεται εμπόδιο στα σχέδια τους που στόχο έχουν την εξαθλίωση του ελληνικού λαού αδιαφορώντας για την τύχη του έθνους. Ο αγώνας μας είναι έντιμος και θα συνεχίσουμε ως την τελική δικαίωση
Νομαρχιακή ΛΑ.Ο.Σ. Καρδίτσας
***************
Η Νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας σύσσωμος με απόφαση της, συμπαρίσταται στον «ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ» . Οι κόλακες που σε περιέβαλαν έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Οι σκοταδιστές και Εφιάλτες της Πατρίδας και του Λαού μας έκαναν πάλι την εμφάνιση τους. Προχώρα μπροστά, οι απλοί Έλληνες της καθημερινότητας είναι μαζί σου.
Με σεβασμό και αγάπη στις ιδέες που σε διακατέχουν.
Ο πρόεδρος Ν.Ε. Αχαΐας
Πάλλας Ιωάννης
****************
Η νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Ιωαννίνων, σύσσωμη δηλώνει την απόλυτη στήριξη στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.  Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ο Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ. Ηπείρου
Γιάννης Παπαγιάννης
************
 Η Ν.Ε.ΛΑΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ  καταδικάζει την   ομαδική αποχώρηση των πρώην βουλευτών και στελεχών του       κόμματος  σε αυτήν την χρονική συγκυρία  ανόδου του,  Η πολιτική τους προδοσία προς τον αρχηγό του ΛΑΟΣ  και το κόμμα που τους έδωσε την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια από την ανυπαρξία που βρίσκονταν  απέδειξε ότι δεν ηταν τυχαία και ότι τελικά ήταν πολύ (μικρή) για την θέση την οποία κατείχαν.Στηρίζουμε τον Προεδρό μας  Γιώργο Καρατζαφέρη είμαστε στο πλευρό του και είμαστε αυτοί που δεν προσδοκούμε αξιώματα και μεγαλεία αλλά μοναδικός μας στόχος είναι να ανατραπεί  το σάπιο και το κατεστημένο με όπλο τον πατριωτικό παρεμβατισμό, για να μπορέσει η ΠΑΤΡΙΔΑ μας να βγεί από τον βούρκο τις διαφθοράς και του ραγιαδισμού.Θέλουμε μια ΕΛΛΑΔΑ λεύτερη και ο μόνος ΗΓΕΤΗΣ  που μπορει να το καταφέρει είναι ο Γιώργος  Καρατζαφέρης Η βάση τον στηρίζει αυτός που του δίνει ανάσα είναι ο λαός και όχι οι ανάξιοι οι βοφισμένοι και οι καρεκλοκένταυροι   που στην πρώτη ευκαιρία που λακίζουν και φεύγουν. Δόσανε δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε την καρδια μας και την ψυχή μας σε αυτό το κόμμα που μας έδωσε νόημα και δύναμη να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για μας τα παιδια μας και την γαλανόλευκη. 
Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΗΜΑΘΙΑΣ

*******************

H NOMAPXIAKH EΠITPOΠH ΛAOΣ ΔYTIKHΣ ATTIKHΣ YΣTEPA AΠO TA XΘEΣINA ΓEΓONOTA ΠPOEBEI ΣE EKTAKTH ΓENIKH ΣYNEΛEYΣH KAI AΠOΦAΣIΣE OTI ΣTHPIZEI ΠIΣTA TO ΠATPIΩTIKO KOMMA ΠOY EKΠPOΣΩΠEI KAI IΔIAITEPA TON ΠPOEΔPO K. ΓEΩPΓIO KAPATZAΦEPH.H XΘEΣINH EΠIΣTOΛH TΩN ΠAPAITHΘENTΩN ΣTEΛEXΩN TOY ΛAOΣ EINAI MIA ΞEKAΘAPH AΠOΔEIΞH TOY ΠOΛEMOY ΠOY ΔEXETAI H ΠAPATAΞH MAΣ KAI TON OΠOIO EIMAΣTE ETOIMOI NA ANTIMETΩΠIΣOYME KAI NA BΓOYME TEΛIKA NIKHTEΣ.
ME TIMH ΔHMHTPIOΣ ΛIAKOΣ ANTIΠPOEΔPOΣ N.E. ΔYTIKHΣ ATTIKHΣ ΛAOΣ
******************
 Η Ν.Ε.ΛΑΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  καταδικάζει την   ομαδική αποχώρηση των πρώην βουλευτών και στελεχών .Στηρίζουμε τον Προεδρό μας  Γιώργο Καρατζαφέρη είμαστε στο πλευρό του  δεν προσδοκούμε αξιώματα και μεγαλεία αλλά μοναδικός μας στόχος είναι να ανατραπεί  το σάπιο και το κατεστημένο με όπλο τον πατριωτικό παρεμβατισμό, .Θέλουμε μια ΕΛΛΑΔΑ λεύτερη και ο μόνος ΗΓΕΤΗΣ  που μπορει να το καταφέρει είναι ο Γιώργος  Καρατζαφέρης Η βάση τον στηρίζει αυτός που του δίνει ανάσα είναι ο λαός   Δώσαμε δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε την καρδια μας και την ψυχή μας σε αυτό το κόμμα που μας έδωσε νόημα και δύναμη να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για μας τα παιδια μας και την ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΕΛΛΑΣ
*******************
Η Ν.Ε. Ζακύνθου και οι ψηφοφόροι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού παραμένουμε πιστοί σε εσένα και την πατρίδα.
Ν.Ε. Ζακύνθου
****************
Η Ν.Ε. Κεφαλονιάς τάσσεται δίπλα σου μέχρι εσχάτων, οι αργυρώνητοι σύντομα θα πληρώσουν την προδοσία τους.
Ν.Ε. Κεφαλονιάς
**********************
Ν.Ε. Φθιώτιδος
Πολλές φορές πίστεψαν ότι τελείωσαν με τον ΛΑ.Ο.Σ., πολλές φορές σε κρίσιμα σημεία συνέβησαν γεγονότα περίεργα έως απαράδεκτα όμως ο ΛΑ.Ο.Σ. υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, γιατί υπάρχει μέσα στις καρδιές του Ελληνικού λάου.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι η μόνη εναλλακτική λύση για να γλιτώσουμε από την ΝΔ τους συμμάχους της και τους άλλους κομπάρσους της σημερινής πολιτικής σκηνής.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. με πρόεδρο τον Γ. Καρατζαφέρη σε πείσμα του κατεστημένου συνεχίζει την πορεία του. Συνεχίζει την ανοδική πορεία του.
Πρόεδρε σε στηρίζουμε και συνεχίζουμε.
Ν.Ε. Φθιώτιδος
**********************

Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 

Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Αθηνών

 Θέμα : Αποχωρήσεις Πολιτευτών ΛΑ.Ο.Σ.

Αγαπητέ Πρόεδρε, Γιώργο Καρατζαφέρη,

Όλα αυτά τα χρόνια ταξιδεύουμε μαζί στο καράβι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με εσένα Καπετάνιο. Περάσαμε φουρτούνες, παλέψαμε με τα κύματα και τα θεριά αλλά είχαμε ένα άξιο καπετάνιο που πάντα οδηγούσε και οδηγάει το καράβι με ασφάλεια στο Λιμάνι μέχρι να περάσει η φουρτούνα.

Την περίοδο της διακυβέρνησής σου πολλοί χρίστηκαν αξιωματικοί κάποιοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και αγωνίζονται και σήμερα ακόμα μαζί σου. Κάποιοι άλλοι, πάλι, διάλεξαν να σφετεριστούν και να χρησιμοποιήσουν για προσωπικό τους όφελος την δύναμη που τους πρόσφερες απλόχερα, και μόλις ανακάλυψαν τα νησιά των Σειρήνων εγκατέλειψαν.

Ευτυχώς αυτοί είναι μια μειονότητα και δεν συγκρίνονται με την δύναμη που πηγάζει από όλους εμάς που παραμένουμε και αγωνιζόμαστε στο πλευρό σου, πολλοί από εμάς και σαν απλοί ναύτες, πιστοί στις προσταγές του καπετάνιου μας.

Συνέχισε λοιπόν να μας καθοδηγείς, το έχουμε ανάγκη, γιατί έχουμε πιστέψει σε σένα και στα όνειρά σου για την πατρίδα μας την Ελλάδα και τους Έλληνες,

Ένας από τους ναύτες σου,

Ανδρέας Κιμούλης,

Γραμματέας Ν.Ε.Α’ Αθηνών-Υπ/νος Οργανωτικού