12.11.2013,

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στείλτο Email

 Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η

· Το πολιτικό σύστημα διέρχεται φάση απόλυτης αναξιοπιστίας.

· Τα κόμματα μεταλλάσσονται και πάσχουν από γενικευμένη απαξίωση αρχών, ιδεολογιών και θέσεων.

· Πολύ σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η ατιμωρησία των διαπλεκόμενων πολιτικών και επιχειρηματιών.

·Ο κλασσικός διπολισμός είναι πλέον νεκρός! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν εξομοιωθεί, και τα κόμματα καταρρέουν.

·Η αντιπαράθεση μετατοπίζεται τεχνητά ανάμεσα στα άκρα.

·Η πολιτική κρίση αφορά και το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Από τον καπιταλισμό διανομής της Ελλάδας περιφέρειας του ευρωπαϊκού κέντρου, φτάσαμε στην καταρράκωση του κράτους μέσω της μεθοδευμένης υπερχρέωσης. Η εθνική αστική τάξη της χώρας είναι ισχνή. Κυρίαρχη είναι η μεταπρατική. Αυτό επηρεάζει και το πολιτικό σύστημα….

·Η θεωρία της συγκρότησης μετώπου από όλα τα αστικά κόμματα είναι η φύρδην μίγδην ένωση υπό την απειλή των ψευδών διλημμάτων. Μέσα σε αυτά θα κρυφτούν όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος.Κυρίως Ιδεολογικό Στίγμα ΛΑ.Ο.Σ.

.Οι βασικοί άξονες της κυρίαρχης ιδεολογίας είναι:

· ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

· ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

· ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

·Εμμένουμε στις δεσμεύσεις των Συνεδρίων μας και μαχόμαστε για αυτές.

·ΚΑΜΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

·ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

·ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

·ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

·Καταγγέλλουμε τα κόμματα της συγκυβέρνησης Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΔΗΜ.ΑΡ  γιατί είναι αποκλειστικά συνυπεύθυνοι για την κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας, την λεηλασία του Εθνικού μας πλούτου, το αποικιακό Αγγλικό Δίκαιο, τα τοκογλυφικά επιτόκια, την ανεργία, την καταστροφική μείωση των μισθών και συντάξεων που επέβαλαν και εξαθλίωσαν τον Λαό μας.

·Είμαστε το Κόμμα:

·Των πατριωτών όλων των τάξεων και στρωμάτων που βάζουν την Ελλάδα πάνω από τον εαυτό τους. Πέρα από ταμπέλες του παρελθόντος σε μια δημοκρατική, πατριωτική συμπαράταξη, για την ανασύσταση του έθνους κράτους των Ελλήνων.

·Της λογικής, σύνεσης και ευθύνης ενάντια στον παραλογισμό, τον νέο διπολισμό (ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) για αποτροπή μικρών εμφυλίων μεταξύ ομάδων πολιτών.

·Της πολιτικής ηθικής, της συνέπειας και αλήθειας ενάντια στη δημαγωγία, το λαϊκισμό και το ψέμα, προς όλες τις κατευθύνσεις και συμφέροντα.

·Της πειθαρχίας και της υπευθυνότητας σε όλα τα επίπεδα, ιδιωτικά και δημόσια.

·Της υπεράσπισης των μη προνομιούχων λαϊκών στρωμάτων (ανεργία-μισθοί-συντάξεις-υγεία-παιδεία-πολιτισμός).

·Της υποστήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, για υπέρβαση του μεταπρατικού, αντιπαραγωγικού μοντέλου, και επανασύστασης της πληγείσας από το δικοματισμό παραγωγικής εθνικής αστικής τάξης.

·Δίνουμε έμφαση και προτεραιότητα στην μέγιστη αξιοποίηση των       πλουτοπαραγωγικών πόρων της πατρίδος μας με διεθνείς συνεργασίες ανεξαρτήτως διεθνούς πολιτικοιδεολογικού στρατοπέδου.

·Υπερασπιστής της ελληνικής ιστορίας, της γλώσσας και της ορθόδοξης παράδοσης.

·Των ριζοσπαστικών και καινοτόμων προτάσεων, λύσεων εναντίον κάθε αγκύλωσης και συντεχνιακής λογικής.

·Το κέντρο εθνικής συνεννόησης ενάντια σε όλα τα διχαστικά διλλήματα πολιτικά ή ταξικά.

·Αυτόνομος πατριωτικός πόλος που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες ανεξαρτήτως κομματικών αφετηριών, χωρίς δεσμεύσεις, προϋποθέσεις και αγκυλώσεις.

·Παράγοντας επανανομιμοποίησης της επι μακρόν σχεδόν «παράνομης» εθνικής ιδεολογίας. Για να ζει η Ελλάδα πρέπει να επιβιώνουν οι Έλληνες.

     . Προβάλλουμε :

· Εθνική υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, ενάντια σε γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς της νέας τάξης πραγμάτων με τις αναδυόμενες υπερδυνάμεις (Ρωσία-Κίνα) και την ανάγκη εξέτασης μιας νέας πραγματικότητας με το ΙΣΡΑΗΛ στη βάση του αμοιβαίου συμφέροντος με συνεχή επιβεβαίωση, χωρίς αποκλεισμούς για άλλες συμμαχίες και προσεγγίσεις.

· Την αποτελεσματική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης (άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών) και άμεση καταγγελία του Δουβλίνου 2.

· Τον σεβασμό της τάξης και τον σεβασμό των νόμων με ενεργοποίηση τουπατριωτικού παρεμβατισμού σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο μέσα στην κοινωνία.

·  Την ιδεολογική σύγκρουση με τον άκρατο νεοταξίτικο νεοφιλελευθερισμό «των αγορών» και με τον δογματικό και αδιέξοδο κρατικίστικο κομμουνισμό.

     .  Είμαστε Κόμμα Εθνικής Στρατηγικής, μάχιμο, μακριά από «ίσες αποστάσεις» και άνευρες ουδετερότητες, σταθερό και αταλάντευτο στις πολιτικοστρατηγικές αρχές του αλλά και ευέλικτο και οξυδερκές στις τακτικές και πρακτικές του για την εξασφάλιση των Εθνικών Συμφερόντων της Πατρίδας μας, την υπεράσπιση  της Ορθοδοξίας, και την οικονομική ανάκαμψη του ΛΑΟΥ μας.

   .Ο ΛΑ.Ο.Σ εγγυάται την Εθνική και Κοινωνική συνοχή της χώρας γιατί

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

        ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                         ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ  

                    ΓΡΑΜΜ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                          ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜ.ΚΕΝΤΡ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                              ΒΑΡΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ       ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΗΣ          ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ.      ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ.

                             ΓΡΑΜΜ.ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ   ΓΡΑΜΜ.ΠΟΛ.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ    ΓΡΑΜΜ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ      ΓΡΑΜΜ.ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ