1.10.2012,

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Τ/Σ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Γ. ΤΡΑΓΚΑ

Στείλτο Email

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΣΤΟ Τ/Σ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Γ. ΤΡΑΓΚΑ

 

 

«Ο κ. Καρούζος είναι ο δεύτερος. Πρώτη είναι η εν διαστάσει σήμερα σύζυγός του, η κ. Ρεβέκκα Καρούζου, η οποία είναι επί των δημοσίων σχέσεων. Ο κ. Μειμαράκης τώρα, είναι στο «καναβάτσο» και συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα από την εποχή της μεταπολίτευσης και μετά, όπως το να μην πάει στην Oλομέλεια, στη διάσκεψη των Προέδρων».

 

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Τ/Σ ΚΟΝΤΡΑ και στον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα.

 

Εξυπηρετεί το Μαξίμου η υπόθεση

Από την δημοσιογραφική μου εμπειρία, είδα ένα πανικό –μεγαλύτερο του δέοντος- από το Μαξίμου και αυτό γιατί το Μαξίμου εξυπηρετείται με αυτό τον τρόπο ώστε να εστιάζεται η υπόθεση μόνο στον Μειμαράκη. Υπάρχει υλικό με φωτογραφίες που δείχνουν την κ. Καρούζου και με άλλα πρόσωπα, που θεσμικά κινούνται πάνω από τον κ. Μειμαράκη.

Ο κ. Καρούζος είχε στήσει μια πολύ ωραία «οικονομική μηχανή». Υπέγραφε συμβάσεις για ακίνητα, τα κάλυπτε με χρήματα που έπαιρνε από τράπεζες μαζί με χρήματα για ανακαίνιση κλπ. Μετά πωλούσε τα ακίνητα στην ομάδα του και είχε νομιμοποίηση των χρημάτων. Στην Real News δείξανε δύο ακίνητα στη Βουλιαγμένης, χωρίς να μας πουν ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες τους. Εγώ περιμένω τον εισαγγελέα να καλέσει όλους αυτούς τους ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων.

Ο Α. Σαμαράς θα δυσκολευθεί πολύ να περάσει τα μέτρα και ο κόσμος στο καφενείο συζητά ότι οι υπουργοί της ΝΔ «φάγανε» 10 δις. ευρώ σε 5 χρόνια, τόσα όσα καλείται να πληρώσει σήμερα ο Ελληνικός λαός. Εγώ αν ήμουν στη θέση του κ. Σαμαρά θα «αποκεφάλιζα» το κεφάλι του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ και του Εισαγγελέα. Πριν από 1,5 χρόνο είχε γίνει αυτή η καταγγελία και δεν έχει βγάλει πόρισμα. Η υπόθεση ήταν στο συρτάρι. Τώρα το ερώτημα είναι ποιος είναι ο άλλος κουμπάρος του Καρούζου, ισχυρότερος του κ. Μειμαράκη σε άλλη θεσμική εξουσία, όχι νομοθετική.

Τον κ. Καρούζο τον «φυλάνε» πάρα πολύ και ο κ. Καρούζος γνωρίζει πολύ καλά πως αυτές οι φωτογραφίες που έχει στην κατοχή του μπορούν να του εξασφαλίσουν ασυλία. Πρωταγωνιστής δεν είναι ο κ. Μειμαράκης. Περιμένω να δω τις εξελίξεις.

 

Τα μέτρα έχουν υπογραφεί από τον Φεβρουάριο

Τα μέτρα υπογράφηκαν από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά από τον Φεβρουάριο, με την επιστολή που στείλανε προς την κ. Λαγκάρντ. Είναι λάθος να πιστεύει ο κόσμος ότι τώρα υπογράφονται. Και αυτά έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από τον Ιούνιο. Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από την κυβέρνηση γιατί δεν μπορούσα να