29.7.2012,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ YOUTH OF P.I.G.S. ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Στείλτο Email

Δαμάζοντας την αστική φύση που ”διψούσε” για μπάνιο και δροσιά στις παραλίες,αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ. Θεσ/νικης βρέθηκε στην εκδήλωση ”ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ WALL STREET”,για να στηρίξει την υπερκομματική πρωτοβουλία YOUTH OF P.I.G.S. της ΝΕ.Ο.Σ,η οποία απεύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση,στηρίζοντας ταυτόχρονα και τους συναγωνιστές από την Ιταλία και την Ισπανία που βρέθηκαν στη χώρα μας σε μια προσπάθεια αφύπνισης και κινητοποίησης των νεολαίων των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου και όχι μόνο.Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τα περιοδικά ”Ενδοχώρα” και ”PATRIA” και η συζήτηση αναφορικά με τη σύγκρουση του Πολιτισμού(συμβολιζόταν από την Ακρόπολη) με την παγκοσμιοποιημένη οικονομία(συμβολιζόταν από την Wall Street),κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.Το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά σε όλη την Ευρώπη που προτιμούν τον αγώνα και την αντίσταση από το να πέσουν θύματα της ”θερινής ραστώνης” μόνο ως θετικό μπορεί να εκτιμηθεί και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση,η οχύρωση μας πίσω από τις αξίες και τις παραδόσεις της φυλής μας αποτελεί το τελευταίο οχυρό,την τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στις ορέξεις των παγκοσμιοποιητών

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:
Η αντιπροσωπεία της ΝΕ.Ο.Σ. Θεσ/νικης στην εκδήλωση μαζί με τον π.βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ.,κ.Ηλία Πολατίδη  και τον εκδότη Δ.Ζαφειρόπουλο.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης,κ.Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και κ.Γιάννης Κουριαννίδης,στο πάνελ με τους συναγωνιστές από την Ιταλία και την Ισπανία.
Χαιρετισμός του εκπροσώπου της Πρωτοβουλίας Youth of P.I.G.S.