9.5.2012,

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

Στείλτο Email


 

Εντόπισαν χθες οι καλοί συνάδελφοι αυτό το οποίο είπε ο κ. Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη. Ότι ο κ. Καραμανλής αντιστάθηκε στο σχέδιο Ανάν. Επειδή η ιστορία, η καταγεγραμμένη Πολιτική Ιστορία, δεν επιτρέπει τέτοια λάθη, ή αν θέλετε τέτοιες αλλοιώσεις, να ακούσουμε τότε τι είχε πει ο Καραμανλής στο διάγγελμά του και σκεφτείτε τι είχε πει στο διάγγελμά του ο Τάσος Παπαδόπουλος, εκείνο το ηρωικό «ΟΧΙ». Ο κ. Καραμανλής σαφώς επηρεασμένος είχε πει κάτι εντελώς διαφορετικό. Επειδή λοιπόν δεν πρέπει να μένουν λαθεμένες εντυπώσεις προκειμένου να χρησιμοποιηθούν προεκλογικά για την οποιαδήποτε ανέλιξη του οποιουδήποτε, νομίζω ότι η αποκατάσταση της αλήθειας επιβάλει να θυμίσουμε τι ακριβώς είπε τότε ο κ. Καραμανλής:

«Κώστας Καραμανλής: Να δούμε ψύχραιμα πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα θετικά του σχεδίου Ανάν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής δυναμικής. Προσωπικά πιστεύω βαθύτατα στη δύναμη της Ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Στη δύναμή της να αμβλύνει τις όποιες δυσκολίες. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής προοπτικής τα θετικά σημεία μπορούν να αποδειχτούν υπέρτερα των αρνητικών».

Τα θετικά στοιχεία υπέρτερα των αρνητικών για το σχέδιο Ανάν. Αυτό σημαίνει απόκρουση; Αυτό σημαίνει απόκρουση; Απόκρουση σημαίνει «ΟΧΙ» όπως έλεγε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και έκανε καμπάνια. «ΟΧΙ» όπως είπε ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος. Καραμανλής, άλλη μια φορά, τα θετικά -ακούστε πως το διατυπώνει, την γλώσσα την πολιτική- υπέρτερα των αρνητικών στοιχείων στο σχέδιο Ανάν. Άρα λοιπόν τα θετικά μπορούν να θεωρηθούν υπέρτερα των αρνητικών στοιχείων στο σχέδιο Ανάν. Έτσι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Η γλώσσα του, το στόμα του, το είπε του κ. Καραμανλή.

Όχι, ο κ. Καραμανλής είπε το αντίθετο. Είναι τα θετικά περισσότερα από τα αρνητικά. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ήρθε σε σύγκρουση με τον Τάσο Παπαδόπουλο και γι’ αυτό ο μεγάλος αυτός Εθνάρχης της Κύπρου δάκρυσε. Γιατί είδε ότι δεν είχε υποστήριξη από την κυβέρνηση τότε της Αθήνας. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι η αλλοίωση την οποία προσπαθούν σήμερα ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ.

 

Για τη σημερινή συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης και την αυριανή της Αθήνας

Θυμίζω ότι σήμερα έχουμε συνάντηση στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη στο «Porto Palace». Στον πολύ μεγάλο συνεδριακό χώρο, εκεί που έχουμε κάνει και τα συνέδρια του Κόμματός μας σας περιμένω να μιλήσουμε, να συζητήσουμε, να αναλύσουμε, να δώσουμε την τελική «μάχη» εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Σήμερα στις 19:30. Όλες και όλους. Παλαιούς φίλους και νέους φίλους. Λιγότερο φίλους και περισσότερο φίλους. Σας περιμένω στο «Porto Palace». Θα είναι η απάντηση σε μια δοκιμαζόμενη χώρα. Θα είναι η απάντηση σε όλα αυτά τα οποία ακούγονται τις τελευταίες ημέρες και τα οποία είναι και προκλητικά και καμιά φορά περιέχουν και ανίερες πολιτικές συμμαχίες. Αύριο λοιπόν στην Αθήνα, σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Αύριο στις 20:00 σας περιμένω στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Και σήμερα στη Θεσσαλονίκη σας περιμένω και αύριο στην Αθήνα. Έχουμε να πούμε πράγματα τα οποία δεν αναλύθηκαν, δεν συζητήθηκαν ή αποκρύφτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο. Η απάντηση λοιπόν θα δοθεί και σήμερα και αύριο.

 

Για τη λαθρομετανάστευση

Θα ήθελα να σας δείξω τώρα ένα μικρό ρεπορτάζ και αυτό είναι μια έρευνα που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια. Φανταστείτε την επιδείνωση των καταστάσεων. Για τους λαθρομετανάστες. Χαίρομαι πραγματικά που αυτά που λέγαμε δέκα και πλέον χρόνια. Σήμερα τα υιοθετούν τα περισσότερα κόμματα. Ακόμα ακούω και κάποια άλλα κόμματα έξω από αυτό τον χώρο να μιλάνε.

Το ρεπορτάζ λοιπόν έχει ως εξής:

Διαβάζω:

22ο Δημοτικό Πλατεία Κολιάτσου. Σύνολο μαθητών 191 (52 Έλληνες-139 αλλοδαποί).

26ο Δημοτικό Πλατεία Αμερικής. Σύνολο μαθητών 256 (106 Έλληνες-150 αλλοδαποί).

Πλατεία Βάθης. Σύνολο μαθητών 287 (135 Έλληνες-152 αλλοδαποί).

79ο Δημοτικό Πατησίων. Σύνολο μαθητών 228 (92 Έλληνες-136 αλλοδαποί).

132ο Δημοτικό Κάτω Πατήσια. Σύνολο μαθητών 212 (90 Έλληνες-122 αλλοδαποί).

159ο Δημοτικό Κάτω Πατήσια. Σύνολο μαθητών 129 (57 Έλληνες-72 αλλοδαποί).

164ο Δημοτικό Πεδίον Άρεως. Σύνολο μαθητών 170 (55 Έλληνες-115 αλλοδαποί).

165ο Δημοτικό Πεδίον Άρεως. Σύνολο μαθητών 150 (42 Έλληνες-108 αλλοδαποί).

5ο Γυμνάσιο Εξαρχείων. Σύνολο μαθητών 263 (111 Έλληνες-125 αλλοδαποί).

Αυτά τα στοιχεία ήταν πριν από πέντε χρόνια. Σήμερα ο αριθμός έχει ανοίξει πολύ περισσότερο.

Υπάρχει η έκθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας της ΕΕ, που λέει ότι σε τρία χρόνια θα έχουμε 15 εκατ. πληθυσμό, εκ των οποίων η πλειοψηφία θα είναι ξένοι. Ήδη αισθανόμαστε ξένοι σε κάποιες περιοχές. Αυτή είναι μια δραματική πραγματικότητα και δεν αντιμετωπίζεται με αστεϊσμούς του τύπου «φτιάξε ένα στρατόπεδο και βάλε μέσα 200, 300, 1000», όταν έχουμε εδώ δύο εκατομμύρια. Και χαίρομαι που τώρα τελευταία, κάποια άλλα κόμματα παρακολουθούν την δική μας ισχυρή πρόταση για έξοδο μας από το «Δουβλίνο ΙΙ» και έξοδο όλων των παράνομων μεταναστών. Δεν έχω την απαίτηση να πουν ποιος το πρωτοείπε, αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Εμείς το έχουμε αποφασίσει και ξέρουμε και πως θα το κάνουμε.

 

Για το ασφαλιστικό και το δημογραφικό πρόβλημα

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό θέμα είναι αυτό του ασφαλιστικού τομέα.

Το 1951 η αναλογία εργαζομένων προς συνταξιούχους στην Ελλάδα ήταν 14 εργαζόμενοι προς 1 συνταξιούχο.

Το 1980 η αναλογία ήταν 4 εργαζόμενοι προς 1 συνταξιούχο.

Το 1994 η αναλογία ήταν 2,4 εργαζόμενοι προς 1 συνταξιούχο.

Το 1999 η αναλογία ήταν 1,8 εργαζόμενοι προς 1 συνταξιούχο.

Σήμερα η αναλογία είναι 1,4 εργαζόμενοι προς 1 συνταξιούχο και σε τρία χρόνια θα είναι 1 προς 1.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια υπογεννητικότητα. Υπάρχει τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα. Κάποια θέματα που είναι πολύ σημαντικά δεν αναφέρονται προεκλογικά. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε ο «Αδέσμευτος Τύπος», το 1999, διαπιστώθηκε ότι 24.000 ανήλικες οδηγούνται κάθε χρόνο στο χειρουργικό τραπέζι, και το 1998 έγιναν 300.000 εκτρώσεις, μόνο στην Αττική.

Και ενώ το ΙΚΑ δεν δίνει χρήματα για άμεσες χειρουργικές ανάγκες, πληρώνει χρήματα για 300.000 εκτρώσεις το χρόνο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και μια άλλη σειρά πραγμάτων που δείχνουν ότι υπάρχει μια ανισορροπία στην Ελληνική κοινωνία, που πρέπει να τη διορθώσουμε.

Για κάθε παιδί που γεννιέται, ο ΟΓΑ έδινε ένα βοήθημα 200 ευρώ και για κάθε μοσχάρι έδινε 300 ευρώ. Δηλαδή βάζουμε τα μοσχάρια πάνω από τα παιδιά. Και όλα αυτά στην Ελλάδα που θέλει να δει προκοπή, θέλει να αλλάξει την πραγματικότητά της.

Μ’ αυτή τη κατάσταση, καταλαβαίνουμε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Εμείς έχουμε τολμήσει και έχουμε κάνει προτάσεις. Η ΝΔ μέχρι πέρυσι αλληθώριζε. Θυμίζω την πρόσφατη ευχαριστία του κ. Π. Παυλόπουλου – τότε υπουργός Εσωτερικών – προς τους λαθρομετανάστες, όταν τους έλεγε: «Σας ευχαριστώ που προτιμάτε την χώρα μας για να ζήσετε». Αυτό ήταν δημόσια έκκληση προς τους λαθρομετανάστες για να έρθουν εδώ. Αυτή είναι η ΝΔ. Το δε ΠΑΣΟΚ, με το νόμο Ραγκούση, έκανε την Ελλάδα την πιο εύκολη χώρα στην Ευρώπη για να πάρει κανείς την υπηκοότητα. Υπολογίζεται ότι σ’ αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν περισσότεροι από 50.000 ξένοι –το 1% του Εκλογικού Σώματος – οι  οποίοι έχουν πάρει την υπηκοότητα, ελέω κ. Γεννηματά. Άρα μιλάμε ήδη για αλλοίωση του Εκλογικού Σώματος. Με όλα ταύτα, πιστεύω οι ενεργοί Έλληνες πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει το διακύβευμα αυτών των εκλογών.

Αύριο κυκλοφορεί η «Α1», η οποία έχει ένα συγκεκριμένο εξώφυλλο.

 

Ομαλότητα, σταθερότητα και ασφάλεια

Όλοι σας τάζουν τα πάντα. Εγώ σας εγγυώμαι ομαλότητα, σταθερότητα και ασφάλεια. Ομαλότητα, σταθερότητα και ασφάλεια την επόμενη μέρα. Τολμώ να δεσμευτώ ότι μπορώ να το πράξω, αρκεί να έχω τη δύναμη που πρέπει. Και για να έχω τη δύναμη που πρέπει αυτό εξαρτάται από εσάς.

Επαναλαμβάνω άλλη μία φορά, ότι όλοι σας τάζουν τα πάντα.

Ακούω να λένε διάφορα, περίεργα και υπερβολικά. Θα έλεγα και ολίγον διαβολικά. Ακούω τον κ. Σαμαρά να λέει «αυτό και εκείνο» τη στιγμή που ξέρει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα έξω από το Μνημόνιο και την επιστολή στην κ. Λαγκάρντ, που υπέγραψε. Λέει ψέματα στον κόσμο. Ακούω τους διάφορους λεκτικούς βερμπαλισμούς του κ. Βενιζέλου. Και διερωτώμαι. Ποιον κοροϊδεύουν; Τους πολίτες ή τους εαυτούς τους; Εγώ δεν πρόκειται να τάξω τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που μπορώ να τάξω και να δεσμευτώ και να υποσχεθώ είναι ότι δεν θα αφήσω τη χώρα να διαλυθεί τη Δευτέρα. Θα στηρίξω κάθε προσπάθεια προς ευόδωση των εθνικών ιδεωδών έξω από το Μνημόνιο. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Ήδη κάνω μία μεγάλη δουλειά στο Νότο. Κάθε μέρα μιλάω με ευρωβουλευτές, κοντά 50 πια. Ευρωβουλευτές του Νότου, που τους ξέρω από τότε που ήμουν Αντιπρόεδρος της IΝDEM, των Ευρωσκεπτικιστών. Έχουν τον ίδιο φόβο, την ίδια αγωνία. Ότι τα μέτρα λιτότητας του Μνημονίου είναι «ταφόπλακα» για όλο το Νότο. Με τις εκλογές στη Γαλλία και με την προβλεπόμενη νίκη του Ολάντ, ο οποίος δεσμεύεται και υπόσχεται ότι δεν θα κινηθεί ως «ποδόγυρος» της κ. Μέρκελ, δημιουργείται μία ελπίδα, μία προσδοκία. Όλες οι χώρες του Νότου να πάμε να διεκδικήσουμε μία άλλη πολιτική. Και αυτή είναι η μία και μοναδική λύση. Λύση σοβαρότητας, λύση ευθύνης. Τώρα βέβαια υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι με μαγκιές και με καουμποϋλίκια, μόνοι τους και μονομερώς θα πουν δεν πληρώνουμε και «όπου πάμε και όσα ‘ρθούνε».

Αυτό είναι περιπέτεια.

Εγώ δεν μπορώ να οδηγήσω τη χώρα σε μία περιπέτεια. Και για αυτό επαίρομαι και λέω, ότι ουδέποτε έβλαψα την Πατρίδα μου. Μπορεί να έβλαψα τον εαυτό μου και το Κόμμα, αλλά ουδέποτε την Πατρίδα, ουδέποτε την Ελλάδα.

Δεν έχω προδώσει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ.

Δρω 20 χρόνια στην πολιτική και άλλα τόσα, ίσως και περισσότερα, στη δημοσιογραφία. Δεν πρόδωσα ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ και δεν έχω πει ΠΟΤΕ ψέματα στον Ελληνικό λαό. Και κάντε συγκρίσεις με τους σημερινούς ιθύνοντες.

 

Για την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας από Σαμαρά και Βενιζέλο

Η χώρα θέλει Πολιτική Ηθική. Θέλει θάρρος. Θέλει δύναμη. Θέλει ψυχικά αποθέματα. Όπως μπόρεσα και είπα ΟΧΙ τότε που μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό, για να αποδεχτώ το Αγγλικό Δίκαιο σε βάρος του Εθνικού Πλούτου. Να δεχτώ μειώσεις μισθών και συντάξεων που έφερναν πρόσθετη ύφεση. Να δεχτώ απώλεια

Εθνικής Κυριαρχίας. Να εκχωρήσω δηλαδή την κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο στον κ. Πωλ Τόμσεν και στον κ. Ματίας Μορς. Δεν μπόρεσα να το κάνω κυρίες και κύριοι. Μου κάνει εντύπωση πως το έκανε ο κ. Σαμαράς. Μου έκανε εντύπωση πως ο κ. Σαμαράς παρέδωσε Εθνική Κυριαρχίας στον κ. Πωλ Τόμσεν και ταυτόχρονα χθες είχε τον Εθνικό Ύμνο στο χώρο που έκανε την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Εάν τιμάς την Ελληνική Σημαία, εάν τιμάς τον Ελληνικό Ύμνο δεν εκχωρείς την Εθνική σου Κυριαρχία στους ξένους. Γιατί βεβαίως όταν αποφασίζει το Ελληνικό Κοινοβούλιο με μεγάλη πλειοψηφία ότι σε εκείνους οι οποίοι χρωστούν στην εφορία πρέπει να δοθεί ένα μάκρος χρόνου 60 μηνών για να μπορέσει να πληρώσει και έρχεται μόνος του ο κ. Πωλ Τόμσεν και καταγγέλλει, και φοβάται ο κ. Σαμαράς και φοβάται ο κ. Βενιζέλος την καταγγελία του και το παίρνουν πίσω στο Κοινοβούλιο, τότε – κυρίες και κύριοι – δεν έχουμε Εθνική Κυριαρχία.

Όταν αποφασίζει η κυβέρνηση της Ελλάδος, η όποια κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο, και λέει στον ΕΟΠΥΥ «θα πάνε αυτά τα ασφαλιστικά ταμεία» και έρχεται ο κ. Ματίας Μορς και στέλνει επιστολή και τους λέει «μαζέψτε το εδώ και τώρα, αλλιώς θα σας κόψω τα ποδάρια», τότε έχουμε απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας.

Θα αγωνιστώ λοιπόν με όλη μου τη δύναμη για την επιστροφή της Εθνικής Κυριαρχίας στην Ελλάδα, στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Και αυτό δεν θα το κάνω μόνο μου. Θα το κάνω με όλο το Νότο. Το έχω ξανακάνει. Το έκανα πριν μερικά χρόνια. Όταν προσπάθησε να φορτώσει στην πλάτη όλων των λαών η κ. Μέρκελ ένα αυταρχικό Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Όταν πάλι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το ψήφισαν στο άψε – σβήσε. Εγώ αντιστάθηκα. Και με την ομάδα των ευρωσκεπτικιστών οργανώσαμε μια μεγάλη εκστρατεία σε Γαλλία και Ολλανδία. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μπλοκάραμε και σταματήσαμε το Ευρωσύνταγμα! Μπορούμε και τώρα να κάνουμε το ίδιο! Έχω μάθει το δρόμο. Ξέρω τους ανθρώπους. Χαίρομαι, που τουλάχιστον στο πρόσωπο του ΛΑΟΣ, υπάρχει ένας απέραντος σεβασμός από τους ευρωβουλευτές, ο οποίος είναι απότοκος της πολύ καλής δουλειάς που κάναμε εκεί στο Ευρωκοινοβούλιο. Μας ακούν με προσοχή και παρρησία.

 

Για το διακύβευμα των εκλογών

Αυτό είναι και το διακύβευμα των εκλογών. Ποιοι θα είναι στις καίριες θέσεις την Δευτέρα. Άνθρωποι που πρέπει να τους γνωρίζει η Ευρώπη για να μπορούν να μιλήσουν μαζί τους. Πρέπει να είναι πολιτικοί άνδρες που γνωρίζουν την Ευρώπη, καθώς και πως δουλεύει η Ευρώπη. Πρέπει να είναι άνθρωποι με αντιστάσεις που να μπορούν να πουν «ΟΧΙ», όταν κάτι πάει αντίθετα με τις αρχές και τις αξίες για την υπεράσπιση του εθνικού φιλότιμου. Τώρα εάν συμβαίνει και υπάρχει και κάποιος δείκτης ευφυΐας, καλό κάνει. Κακό δεν κάνει. Επομένως, γι αυτό ψηφίζετε την Κυριακή.

 

Για τη Χρυσή Αυγή

Δεν ψηφίζετε για τιμωρία. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε «ακραίους» σχηματισμούς, οι οποίοι θα βλάψουν σοβαρά τη Δημοκρατία και την πορεία προς την έξοδο. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε θυμωμένοι. Και δικαιολογημένα είστε θυμωμένοι. Όμως πρέπει να ξέρετε ότι ο θυμός είναι κακός σύμβουλος.

Και ό, τι ρίχνεις στη κάλπη, αυτό βγάζει η κάλπη.  Την Κυριακή το βράδυ πρέπει η κάλπη να βγάλει μυαλό. Γιατί έτσι θα μπορέσουμε να σώσουμε την πατρίδα.

Σας παραπέμπω στην «Ελεύθερή Ώρα» σήμερα, όπου στη πρώτη σελίδα έχει άρθρο του κ. Μιχαλολιάκου, του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ό ίδιος λέει ότι είναι Ναζιστές και Παγανιστές. Δεν το πίστευα όταν το διάβασα. Διάβασα το άρθρο πολλές φορές. Δεν το πίστευα αυτό που διάβαζα. Δηλαδή, ομολογούν ότι είναι διώκτες της Δημοκρατίας και διώκτες της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αυτά τα γράφει η «Ελεύθερή Ώρα», μια εφημερίδα που κινείται στο πατριωτικό χώρο και ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις.

Όταν λοιπόν έχουμε τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα, δεν είναι προς το συμφέρον της Δημοκρατίας, αυτοί αύριο να κυριαρχήσουν με ανορθόδοξα και θα έλεγα με Ναζιστικά συνθήματα μέσα στο Κοινοβούλιο.

 

Για τις ανευθυνότητες των Τσίπρα – Καμμένου

Ακούω και κάποιους άλλους που πιστεύουν ότι με την εξαλλότητα θα μπορέσουν να βγάλουν την χώρα από τα αδιέξοδα.

Εγώ δεν είμαι αυτός που θα προτείνω για Πρωθυπουργό την κ. Παπαρήγα, όπως ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο. Διαφωνώ σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Κομμουνισμός ως Κομμουνισμός και ο Φασισμός ως Φασισμός, απαγορεύονται σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Εδώ είμαστε λίγο ανθεκτικοί. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι λύση. Δεν μπορεί ο Κομμουνισμός να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας. Όπως βεβαίως δεν μπορεί και ο Νεοφιλελευθερισμός, καθώς και αυτοί που τον πρεσβεύουν.

Χρειάζεται μια Πατριωτική πρόταση. Μια ρεαλιστική Πατριωτική πρόταση, την οποία έχει ο ΛΑΟΣ.

 

Αύριο στις 20.00 σας περιμένω στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ελάτε να μιλήσουμε. Ελάτε να δώσουμε μια ευκαιρία στην Ελλάδα.

Είναι απαραίτητο ο κάθε ένας από εμάς που τρέφει πατριωτικά αισθήματα, ανεξαρτήτως ιδεολογικής απόκλισης ή κατεύθυνσης, να έλθει και να δώσει το παρών.

Το παρών στο προσκλητήριο της Ελλάδας.