27.4.2012,

Γ. Καρατζαφέρης: Στις 6 Μαΐου θα υπάρξει κυβέρνηση.Ζητά μέτωπο των χωρών του νότου για να πουν: Βερολίνο δεν μπορούμε μας πνίγεις

  • 24 Απριλίου 2012 11:30

Στείλτο Email

 

Τη δημιουργία μετώπου των χωρών του ευρωπαϊκού νότου για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων του βορρά ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. «Χρειάζεται να συμπήξουμε μέτωπο και να πούμε, “Βερολίνο δεν μπορούμε μας πνίγεις”. Πρέπει να πάμε και να διεκδικήσουμε δικαιώματα» τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο Ολάντ λέει πράγματα που λέει και η Λεπέν. Θα ψήφιζα Ολάντ στη Γαλλία και με τα δύο χέρια» πρόσθεσε.

Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε δε λόγο για κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό πολιτικό πρόσωπο, χαρακτηρίζοντας ως «αστειότητες» τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις. «Την Κυριακή της 6ης Μαΐου θα υπάρξει κυβέρνηση» εκτίμησε για τις επικείμενες εκλογές και πρόσθεσε πως ο ΛΑΟΣ θα έχει καλύτερες εκλογικές επιδόσεις από τις προηγούμενες φορές.

Αναφερόμενες στις προτάσεις της ΝΔ… για την οικονομία στο «Ζάππειο ΙΙΙ» τόνισε ότι «με αυτά που λέει ο Σαμαράς προσβάλει τον εαυτό του και το εκλογικό σώμα, και για τις επικουρικές συντάξεις έλεγε ότι θα κοπούν και κόπηκαν. Όλα είναι υπό την αίρεση του Πολ Τόμσεν».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποκάλεσε ναζιστικό κόμμα τη Χρυσή Αυγή, ενώ για τον τέως υπαρχηγό της Δημήτρη Ζαφειρόπουλο που είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ δήλωσε ότι την έχει απαρνηθεί.

Ο κ. Καρατζαφέρης περιέγραψε το ιδεολογικό στίγμα του ΛΑΟΣ ως πατριωτικό παρεμβατισμό και χαρακτήρισε «εχθρό της Ελλάδας» τόσο τον νεοφιλελευθερισμό όσο και τον κομμουνισμό. «Ούτε κομμουνισμός ούτε άκρατος νεοφιλελευθερισμός και τα δύο άκρα βλάπτουν σοβαρά την υγεία της κοινωνίας» είπε.

 

skeftomasteellhnika.gr