15.6.2012,

Καρατζαφέρης: Προσφορά αγάπης και ελπίδας σε ίδρυμα κακοποιημένων παιδιών για την Ανάσταση του Κυρίου

  • 14 Απριλίου 2012 13:10

Στείλτο Email

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ ΑΛΙΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε σήμερα την Παιδόπολη Αλίμου «Άγιος Ανδρέας» και προσέφερε παιχνίδια στους μικρούς φιλοξενούμενους  της Παιδόπολης.

Μετά το τέλος της επίσκεψης του, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής:

 

«Όλα τα παιδιά χρειάζονται τρυφερότητα και ευαισθησία. Μα κάποια την χρειάζονται πιο πολύ. Ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό, αυτές τις Άγιες ημέρες, στο πνεύμα των ημερών αυτών, ήρθαμε εδώ προσκυνητές στο χώρο, να προσφέρουμε στα παιδιά μερικά παιχνίδια.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς οι οποίοι έχουν αναλάβει αυτή τη δουλειά σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο χώρο, όπου διακρίνεις προσωπική φροντίδα και αγάπη και όχι μία δημόσια, υπαλληλική δέσμευση.

Σας συγχαίρω λοιπόν για την πολύ καλή δουλειά.

Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση». 

 

Από την πλευρά του ο Διοικητής κ. Δ. Βεζυράκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την επίσκεψή του και δήλωσε τα εξής: «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Πολιτείας για προστασία 33 παιδιών που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους. Πρώτο μας μέλημα είναι να επιστρέψουν στη φυσική τους οικογένεια.

Και όπου αυτό δεν είναι καταφερτό, να τους βρούμε μία οικογένεια μέσω του θεσμού της αναδοχής.

Χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα».

 

 

Σχόλιο www.laos.gr : Τίποτα πιο όμορφο και δυνατό ως μήνυμα ελπίδας αλλά και σύνεσης, για όσα εμείς οι μεγαλύτεροι οφείλουμε να πράξουμε και να αποφασίσουμε για το μέλλον της πατρίδας από τη χαρά και το χαμόγελο ενός ελληνόπουλου.