1.4.2012,

Γκόρτσοι και Μαυρογιαλούροι παντού…

Στείλτο Email

Και ενώ οι εκλογές πλησιάζουν όπου γυρίσεις τη ματιά σου και κυρίως το αυτί σου Γκόρτσοι και Μαυρογιαλούροι παντού, πολιτικάντηδες της παλαιάς Σχολής που δεν έχουν καταλάβει ότι οι Έλληνες έχουν απηυδήσει. Έχουν απηυδήσει με την αχαλίνωτη διαφθορά, την απροκάλυπτη διαπλοκή και την πελατεία που έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού, βραχυκυκλώνοντας τον κρατικό μηχανισμό με τα πάσης φύσεως «λαδώματα» και ευνοιοκρατικά τεχνάσματα.

Έχουν απηυδήσει με όλους εκείνους που προεκλογικά προσπαθούν να πείσουν ότι «ενδιαφέρονται» και σπεύδουν άρον άρον να κλείσουν πληγές που οι ίδιοι με τις πράξεις και παραλείψεις του άνοιξαν και έξυσαν όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν απηυδήσει με τα «ταγμένα» σε συμφέροντα μέσα επικοινωνίας που σε μια επίδειξη ισχύος επιχειρούν να διενεργήσουν «πλύση εγκεφάλου» μεταβάλλοντας την ήδη κατασταλαγμένη απόφαση των πολιτών: να ανατινάξουν συθέμελα το δικομματισμό.

Κάποιοι, λοιπόν, επιμένουν να μας αντιμετωπίζουν σαν «χωριαταρέους» και κάποιοι άλλοι να δίνουν ιδιοτελώς στήριξη μια στον πάσης φύσεως «Γκόρτσο» και μια στο άπειρο, παιδί από Τζάκι, κολλεγιοτραφέντα «Μαντά». Όλους αυτούς έχουμε πατριωτικό καθήκον να τους στείλουμε ανεπιστρεπτί σπίτι τους, επιλέγοντας να μας εκπροσωπήσουν άνθρωποι με εμπειρία στην αγορά εργασίας, αδέσμευτοι από πιέσεις, έσωθεν και έξωθεν συμπλέγματα και φόβους. Όλους αυτούς που «αλυσόδεσαν» την Ελλάδα στο άρμα της κας Α. Μέρκελ, η οποία παρεμπιπτόντως ήλθε με δηλώσεις της να επιβεβαιώσει τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη ότι δε θα μας άφηναν να χρεοκοπήσουμε και να εξέλθουμε από την Ευρωζώνη. Όλους αυτούς που τόσα χρόνια συνέβαλαν στο να χρεοκοπήσουμε τόσο οικονομικά όσο και ηθικοπολιτικά.

Στο δε εκβιαστικό δίλημμα – ψευτοδίλημμα: αυτοδύναμη κυβέρνηση ή ανίσχυρη κυβέρνηση, τους απαντάμε ευθαρσώς: Να μας λείπει…Την είδαμε τόσα χρόνια την αυτοδύναμη κυβέρνηση τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ…το είδαμε το έργο και δεν θέλουμε να το ξαναδούμε, γιατί εν τέλει έγινε εφιάλτης.

 

Σίσσυ Αλιγιζάκη,  Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑ.Ο.Σ