7.5.2012,

ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Στείλτο Email


 
«Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα. Δεν είναι εύκολος. Θα είναι σκληρός. Το 2007 η Καραμανλική Νέα Δημοκρατία ήθελε να μας φράξει το δρόμο. Το 2009 η Νέα Δημοκρατία έλεγε αναίσχυντα «όχι ψήφο στον ΛΑΟΣ αλλά στο ΠΑΣΟΚ». Και το πλήρωσε με 160 βουλευτές ο Γιώργος Παπανδρέου. Αν του είχε αφήσει 152 βουλευτές ο Καραμανλής, όπως του έλεγα προεκλογικά, η Ελλάδα δεν θα είχε καταστραφεί. Δεν θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά. Τώρα, σαφώς το σύστημα έχει ενισχυθεί. Δεν είναι η Δημοκρατία, είναι η Τρόϊκα. Οι προστάτες. Οι εντολοδόχοι. Οι οποίοι σου λένε «Τι γίνεται; Θα έχουμε έναν άνθρωπο που φωνάζει; Που αντιστέκεται; Που θα παρασύρει τους άλλους;»  
Επομένως λοιπόν θα υπάρξουν μηχανισμοί. Ήδη έχουν απευθυνθεί σε ένα Γραφείο Επικοινωνίας το οποίο κάνει αυτή τη δουλειά. Φαίνεται από κάποιες γραφίδες και τι γράφουν. Και τους ξέρουμε ποιοι είναι στα payroll. Δεν θα είναι περίπατος. Όμως σας διαβεβαιώνω. Ό,τι και να στήσουν, όποια πλεκτάνη, όποια προβοκάτσια θα την αντιμετωπίσουμε γιατί έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία από όλους αυτούς που έχουμε απέναντι.
Ας καταλάβουν καλά, θεραπαινίδες και προστάτες, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να ασελγήσουν σε βάρος της πατρίδος. Θα είμαστε εκεί και θα φρενάρουμε κάθε επιθυμία, κάθε διαδικασία. Η χώρα δεν εκπορνεύεται από κανέναν που εκλιπαρεί μία φωτογραφία με την κυρία Μέρκελ. Ας το καταλάβουν καλά. Και να ξέρουν ότι όσο υπάρχει Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, τόσο θα υπάρχει και αντίσταση σε αυτά που μεθοδεύει η νέα τάξη πραγμάτων .
Και να κλείσουμε όλη αυτήν την ιστορία με «συγκυβερνήσεις» κ.λπ.
Άλλη κολεγιά με κολέγια δεν γίνεται!
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί δυνατά, να πάρουμε το μεγαλύτερο ποσοστό. Να ανεβάσουμε το κόμμα, να ανεβάσουμε την Κοινοβουλευτική Ομάδα, γιατί η Ελλάδα έχει απαιτήσεις. Η Ελλάδα μας περιμένει. Η Ελλάδα έχει ανάγκη το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Όλοι οι Έλληνες αυτή τη στιγμή κοιτάζουν προς τα εμάς. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα. Πρέπει να δώσουμε νόημα. Πρέπει να δώσουμε όραμα. Και αυτό θα το κάνουμε. Και σας διαβεβαιώνω. Η Ελλάδα δεν θα προσκυνήσει. Η Ελλάδα δεν θα υποχωρήσει. Η Ελλάδα δεν θα ενδώσει».