18.2.2012,

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στείλτο Email

 

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο υπενθυμίζει την πρόταση Νόμου αρμοδιότητας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έχει καταθέσει ο ΛΑΟΣ από τις 11 Μαρτίου 2011 με θέμα την «Άσκηση Δικαιώματος συνέρχεσθαι σε υπαίθριες συναθροίσεις. Εξορθολογισμός πλαισίου διαδηλώσεων και πορειών στα αστικά κέντρα».

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Προέδρου του ΛΑΟΣ επισυνάπτεται:

 

 

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής

κ. Φίλιππο Πετσάλνικο

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2012

 

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει καταθέσει από τις 11 Μαρτίου 2011 πρόταση νόμου αρμοδιότητας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με θέμα: «Άσκηση Δικαιώματος συνέρχεσθαι σε υπαίθριες συναθροίσεις. Εξορθολογισμός πλαισίου διαδηλώσεων και πορειών στα αστικά κέντρα».

Δυστυχώς, έως σήμερα, η συγκεκριμένη πρόταση νόμου, μολονότι καίριας σημασίας, όπως αποδεικνύεται από τα συχνά επεισόδια βίας που λαμβάνουν χώρα στο περιθώριο διαδηλώσεων στα αστικά κέντρα της χώρας, καθώς και από την καθημερινή σχεδόν ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας, εξαιτίας του κλεισίματος κεντρικών οδών, δεν έχει τύχει της δέουσας προσοχής, αφού ακόμη δεν έχει προγραμματισθεί η συζήτησή της στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

 

Με εκτίμηση

Γεώργιος Καρατζαφέρης