23.11.2011,

Ανοιχτή πρόσκληση των «ΑΔΕΛΦΩΝ ΛΟΥΜΠΕΝ» στην «Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού – Παπάγου»

Οι παραγωγοί της εκπομπής «ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ» έστειλαν στο μπλόγκ της “Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου” (ελείψει άλλων στοιχείων επικοινωνίας) την παρακάτω πρόσκληση για την σημερινή (ή όποια άλλη) εκπομπή:

” Πραγματικά, επειδή μας προξενεί εντύπωση το ότι υπάρχουν στον 21ο αιώνα κάποιοι τύποι που “αγωνίζονται” προκειμένου να απαγορεύεται η ελευθερία του λόγου σε όσους διαφωνούν μαζί τους, θα θέλαμε να μας εξηγήσετε λίγο το σκεπτικό. Είμαστε από την εκπομπή “ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ” (κάθε μέρα 16:30-18:00 στο Ράδιο Αστυ 90,6). Όπως καταλάβατε είμαστε μέλη και φίλοι της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. Θα θέλαμε να έχουμε τηλεφωνικώς στην εκπομπή μας σήμερα ή όποια μέρα θέλετε, έναν εκπρόσωπό σας. Θα άξιζε να αποδείξετε πώς εκτός από το να πετάτε πέτρες, αυγά και να φτύνετε παππούδες, μπορείτε και να μιλάτε. Αν κατέχετε λοιπόν έστω και ψήγματα από την αρετή του διαλόγου επικοινωνήστε στο 210-7522700 (εσωτ. 156) ή κατά την διάρκεια της εκπομπής στο 210-9407000. Όπως βλέπετε, εμείς που πιστεύουμε στην πραγματική Δημοκρατία μιλάμε ακόμα και με φασίστες σαν εσάς…”

ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

1 σχόλιο στο Ανοιχτή πρόσκληση των «ΑΔΕΛΦΩΝ ΛΟΥΜΠΕΝ» στην «Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού – Παπάγου»

  1. Ο/Η Anavdos λέει:

    Η αριστερά, η “πρόοδος” ντε, έχει γαλουχήσει γενιές ολόκληρες τον κόσμο να φαντασιώνεται όλους τους άλλους σαν φασίστες αντί να βλέπει τους πραγματικούς φασίστες.
    Ο φασισμός της αριστεράς είναι μπροστά στα μάτια του κόσμου αλλά έχει εκπαιδευτεί να μην τον βλέπει.

    Κάντε κάτι να ξυπνήσει ο κόσμος που κοιμάται όρθιος με τα μάτια ανοιχτά.

Σχολιάστε