22.11.2011,

Δείτε τη σημερινή εκπομπή του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη στο ΤηλεΆστυ μία ημέρα μετά τη συνάντηση του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. με τη διευρυμένη αντιπροσωπεία της Τρόϊκα.

Αφήστε το σχόλιό σας

1 σχόλιο στο Δείτε τη σημερινή εκπομπή του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη στο ΤηλεΆστυ μία ημέρα μετά τη συνάντηση του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. με τη διευρυμένη αντιπροσωπεία της Τρόϊκα.

  1. Ο/Η paris λέει:

    Είχα την τύχη, πρόεδρε, να βρεθώ πολύ κοντά σου, τρεις φορές. Σε χτύπησα στον ώμο και σου είπα και τις τρεις, «πρόεδρε είσαι λεβεντιά». Ηταν η έκφραση μιάς προσωπικής διαπίστωσης γιά το πως είσαι, συγχρόνως όμως θα πρέπει να σου ομολογήσω ότι ήταν και η έκφραση μιάς ελπίδας ότι (μάλλον) έτσι είσαι.
    Ίσως δε μπορείς να φανταστείς, ένας απλός πολίτης και μάλιστα σε καιρούς που η χώρα του βρίσκεται στο κέντρο μιάς πρωτόγνωρης περιδίνησης, τι είδους και τι έντασης αγαλλίαση αισθάνεται, όταν διαπιστώνει μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα, μπροστά στα ίδια του τα μάτια, η ελπίδα του για ένα πολιτικό αρχηγό, να μετουσιώνεται σε πραγματικότητα.
    Σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, από σήμερα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, δε θα είμαι κάτοικος της ελλάδας και επειδή και τον τόπο μου αγαπώ και αγαπημένα πρόσωπα θ’ αφήσω πίσω, θα πρέπει να σου πώ ότι ήδη από τώρα νιώθω ήσυχος για όλα αυτά, γιατί είμαι πλέον πεπεισμένος ότι το καράβι που λέγεται ελλάδα, έχει ήδη σήμερα ένα ικανότατο ανθυποπλοίαρχο, που αύριο θα είναι ένας λαμπρός καπετάνιος.
    Να είσαι καλά στην υγεία σου.

Σχολιάστε