31.8.2013,

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

Στείλτο Email

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

 

Κι άλλη προσχώρηση από τη ΝΔ : Άλλος ένας νέος επιστήμονας, με αγώνες στο ΕΜΠ, εντάσσεται στον ΛΑ.Ο.Σ.

 

Ένας νέος Έλληνας επιστήμονας που θέλει να μείνει στην πατρίδα μας και να δουλέψει , απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου(ΕΜΠ), επεσκέφθη τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη και δήλωσε την πρόθεσή του να εργασθεί για την επιτυχία του ΛΑ.Ο.Σ.

 

Ο Παναγιώτης Κατσιαβριάς ήταν πάντα συνεπής αγωνιστής στην ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη, προέρχεται από τη ΝΔ, έχει καταγεγραμμένους αγώνες κατά της κυριαρχίας της αριστεράς και της θολοκουλτούρας στα ΑΕΙ, ενώ η οικογένεια του είχε ιδιαίτερους δεσμούς με τα Σώματα Ασφαλείας που σήμερα πένονται και πληρώνουν την υποχωρητική πολιτική των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά.

 

Ο Προέδρος Γ. Καρατζαφέρης καλωσόρισε τον Π. Κατσιαβριά στην οικογένεια του ΛΑ.Ο.Σ. και τον συνεχάρη για την πρόθεση του να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία του κόμματος καθώς και για την απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα και να δουλέψει εδώ, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από το εξωτερικό. Κατόπιν οδηγιών του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη προς τον Εκπρόσωπο του Κόμματος Κ. Αϊβαλιώτη , ο Π. Κατσιαβριάς θα ενταχθεί στην Γραμματεία ΜΜΕ του ΛΑ.Ο.Σ. και παράλληλα θα παρακολουθεί τους τομείς ανάπτυξης και δημοσίων έργων που γνωρίζει λόγω ειδικότητας και οι οποίοι σήμερα δείχνουν αποτελματωμένοι καθώς τα 11 δις που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δεσμεύσει μέσω ΕΣΠΑ για την Ελλάδα ακόμη δεν βρήκαν τον δρόμο προς την πατρίδα μας, παρά το “λεφούσι” των υπουργών και των υφυπουργών που απαρτίζουν την ετοιμόρροπη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.