27.7.2013,

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Στείλτο Email

Συνάντηση Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη

με τα μέλη της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ευβοίας

 

Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης με μέλη των Νομ. Επιτροπών του ΛΑ.Ο.Σ σε όλη την Επικράτεια, συναντήθηκε σήμερα με το Δ.Σ της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ευβοίας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Τόσον ο Πρόεδρος της Ν.Ε κ. Μανωλόπουλος Παναγιώτης, όσο και τα λοιπά μέλη της Νομαρχιακής, μετέφεραν στον Πρόεδρο κ. Γ. Καρατζαφέρη την βεβαιότητα ότι ο ΛΑ.Ο.Σ στην Εύβοια ευρίσκεται σε υψηλή αγωνιστική συσπείρωση και σε πλήρη ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι αντοχές κια η υπομονή του ελληνικού λαού έχει πλέον φτάσει σε οριακό σημείο, ενώ επανέλαβε την βεβαιότητά του ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Στη συνάντηση μετείχαν εκτός του Προέδρου της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ευβοίας κ. Π. Μανωλόπουλου, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Τριανταφύλλου Ευάγγελος, ο Βʼ Αντιπρόεδρος Βαζίκας Δημήτριος, ο Υπεύθυνος Οικονομικών της Ν.Ε κ. Θωμάς Αντώνιος, ο Υπεύθυνος Συνδικαλισμού κ. Κόκκος Ανέστης, η Υπεύθυνη Γυναικών κα. Αντάρτη Ασημίνα και το μέλος της Ε.Ε και υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων κ. Βούλγαρης Βασίλειος.