27.7.2013,

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΛΑ.Ο.Σ

Στείλτο Email

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, συναντήθηκε την Πέμπτη με εκπροσώπους των Νομαρχιακών Επιτροπών ΛΑ.Ο.Σ από τη Λάρισα, την Μαγνησία, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, αντηλλάγησαν απόψεις επί θεμάτων που αφορούν στους 4 μεγάλους Νομούς της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ εξετάσθηκε και η γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση, όπως αυτή διαγράφεται με βάση την γενικότερη κατάσταση. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ τόνισε στα μέλη των Ν.Ε που τον επισκέφθηκαν, …
την ανάγκη ο κομματικός μηχανισμός να βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες για το επόμενο διάστημα.
Οι εκπρόσωποι των Ν. Επιτροπών, περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στις τοπικές κοινωνίες, ενώ τόνισαν χαρακτηριστικά, το τεράστιο ρεύμα συσπείρωσης των τοπικών κοινωνιών, πέριξ του ΛΑ.Ο.Σ. Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκαν στο ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό νέων εγγραφών στις Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις του ΛΑ.Ο.Σ τις οποίες χαρακτήρισαν πρωτοφανείς ως προς τον αριθμό.
Στη συνάντηση μετείχαν οι κ. Κατσάνης Μιχάλης, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ΛΑ.Ο.Σ, Σέχας Δημήτρης και Αγγελόπουλος Σπ. εκπρόσωποι της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Μαγνησίας, Καλογιαννίδης Κλ. εκπρόσωπος Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Λάρισας, Αλεβιζόπουλος Γ. και Καρατσιώρης Απ. εκπρόσωποι της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Καρδίτσας και Φέκας Ι. και Γούσιος Ευαγγ. εκπρόσωποι της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Τρικάλων.
Στη σύσκεψη μετείχε επίσης και ο Γεν. Διευθυντής του κόμματος κ. Β. Καραΐσκος και άλλα κομματικά στελέχη.