2.6.2013,

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ 1) ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ 2) ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 3) ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Στείλτο Email

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
” Στρογγυλεμένες διατυπώσεις, γενικόλογες τοποθετήσεις και 25 υπογεγραμμένα μνημόνια με την Τουρκία. Εκτός της λαγνείας της κυβέρνησης να υπογράφει μνημόνια όπου σταθεί και όπου βρεθεί , οι αποστροφές του Ερντογάν περί “κοινών κινήσεων” σχετικά με την ΑΟΖ μόνο ανησυχία προκαλούν, όπως και η πλήρης σιγή της κυβέρνησης…”
———————-
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:…
“Διερωτάται κανείς γιατι έρχεται η τρόϊκα στην Αθήνα και σπαταλά τον χρόνο της , αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι προστάζει υλοποιείται αμέσως . Δεν τους πληροφόρησε κανείς ότι μπορεί να κάνει άκοπα την ίδια δουλειά απλώς στέλνοντας email στην πρόθυμη τρικομματική κυβέρνηση ;…”
————————-
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
“Ξέραμε ότι ο κ. Στουρνάρας έχει ανεπαρκέστατες γνώσεις αναφορικά με την πραγματική οικονομία. Τώρα βλέπουμε ότι τού λείπει και το στοιχειώδες πολιτικό αισθητήριο , καθώς πληροφορεί τους Γερμανούς – χιλιάδες εκ των οποίων έρχονται ως τουρίστες κάθε χρόνο στην Ελλάδα – πόσο ανασφαλής χώρα είμαστε. Μωραίνει Κύριος…”