3.6.2013,

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ :1) ΟΛΛΙ ΡΕΝ 2) ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 3) ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ 4)ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ 5) ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ”

Στείλτο Email

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΟΛΛΙ ΡΕΝ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: ” Οι Ευρωπαίοι -αφού μάς έριξαν στα βαθιά- μάς εγκατέλειψαν παίρνοντας και το σωσίβιο…Ισως αλλάξουν μυαλά αν τα αποτελέσματα των εκλογών της Ιταλίας είναι αυτά που πρέπει”
—————-
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: “Τίποτε δεν έχει αλλάξει από τις πλημμύρες της Αθήνας του 1977 που είχαν στοιχίσει την ζωή τόσων ανθρώπων. Και τότε ΝΔ, και σήμερα ΝΔ. Διαχρονική αμέλεια και ανικανότητα…”
———–
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: “Το θέμα που απασχολεί τους Ελληνες δεν είναι πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός, αλλά πότε θα σταματήσει ο καθημερινός αναστεναγμός…”
______________
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: “Ας καταλάβουν κάποιοι ότι η μεγάλη επιθυμία της Τουρκίας είναι να παγιώσει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο, κάτι που είχε προσυπογράψει ο κ. Σημίτης στην Μαδρίτη. Από τότε όλοι οι Ελληνες πρωθ/γοί -με ενέργειες και παραλείψεις τους – την φέρνουν πιο κοντά στο Αιγαίο”
_____________
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ι. ΜΠΙΜΠΟΥ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: “Ποιός είπε ότι δεν υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στην “Χρυσή Αυγή”;…Απλώς αποτελούν μειοψηφία”