6.6.2013,

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ 1) ΤΟ”ΣΤΙΚΑΚΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ 2) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡ.ΑΗΔΟΝΗ

Στείλτο Email

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ”ΣΤΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το “στικάκι” με την λίστα Λαγκάρντ:
“Το τέχνασμα γνωστό και φτηνό : θα υπάρξει τόση ανούσια συζήτηση και παραφιλολογία για  τις τεχνικές λεπτομέρειες, τα “στικάκια”, τα CD κλπ , ώστε ο κόσμος θα βαρεθεί και η πραγματική διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ θα μπει στο”χρονοντούλαπο της ιστορίας”. Εκεί ακριβώς  θα  μπει εκεί και το αίιτημα για παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων…”
……..
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ.ΑΗΔΟΝΗ 
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο και την σημερινή ανεξαρτητοποίηση του Χρ. Αηδόνη :

“Κάθε φορά που η τρικομματική κυβέρνηση φέρνει  ένα νομοσχέδιο στην Βουλή υφίσταται και νέες  κοινοβουλευτικές απώλειες. Εχασε σήμερα και τον κ. Αηδόνη και  έτσι πλέον μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων δεν υπάρχει ούτε καν ένας “κούκος”  που να φέρει την “άνοιξη” … Εντωμεταξύ, την άνοιξη  η κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει  άλλο ένα φορολογικό νομοσχέδιο που θα αντικαταστήσει το υπό ψήφιση(!), το οποίο απεγνωσμένα προσπαθεί  να το περάσει από την Βουλή. Μωραίνει Κύριος…”