10.1.2014,

Γ. Τράγκας: Μην το βάζεις κάτω Σπύρο Καρατζαφέρη

Στείλτο Email

Στη σύλληψη του Σπύρου Καρατζαφέρη, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, σήμερα στην εκπομπή του στον Real Fm. Ο κ. Τράγκας φανερά εκνευρισμένος μεταξύ άλλων, μίλησε για Χούντα αλλά και για εικόνες από δυνάμεις κατοχής…

«Σπύρο Καρατζαφέρη , μην το βάζεις κάτω. Αγόρι μου, φίλε μου καλέ μην το βάζεις κάτω. Ο Σπύρος νοσηλεύεται με προκάρδιο άλγος και δυσφορία στον Ερυθρό Σταυρό. Μετά από τη σύλληψή του για κάποιο παλιό χρέος στο ΙΚΑ και μία καταδίκη του από τον Πατέρα Γιοσάκη συνελήφθη από πομπή αστυνομικών έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία, μετά το τέλος της εκπομπής του, στην οποία μίλησε για κάποια έγγραφα που έκλεψαν οι hackers από το υπ οικονομικών. (…) Κάτι είπε ο Σπύρος και τους ενόχλησε και του την έπεσαν οι αστυνομικοί έξω από την πρεσβεία και τον ταλαιπώρησαν επί ώρες στη σήμανση, στην ασφάλεια και από εδώ και από εκεί για να καταλήξει να νοσηλεύεται σε δωμάτιο του Ερυθρού Σταυρού».

Ενώ μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του συνέχισε: «Ζούμε σε περίεργες εποχές με τις δυνάμεις κατοχής, το Ράιχμπαχ, τους κωλογερμανούς στην Αθήνα που ορίζουν τις ζωές μας, τις τύχες μας, που δίνουν οδηγίες, που νομοθετούν, που βάζουν Έλληνες να διώκουν δημοσιογράφους. Οι δυνάμεις κατοχής, οι διεθνείς τοκογλύφοι…»