23.9.2012,

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ

Στείλτο Email

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία Νοσοκομειακών ιατρών μη αποκλειστικής απασχόλησης Νομού Αττικής.

Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα περίπου και μετά το τέλος, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Κ. Γερολυμάτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για τα θέματα που αφορούν τους ιατρούς μη αποκλειστικής απασχόλησης των πρώην κλινικών του ΙΚΑ που εντάσσονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η συζήτηση υπήρξε λίαν εποικοδομητική και ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για την θετική ανταπόκριση του στα προβλήματα μας».

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι γιατροί ήρθαν και μου εξήγησαν τα αυτονόητα που δεν μπορεί να αντιληφθεί η ελληνική Πολιτεία. Ανταλλάξαμε σκέψεις και ιδέες για το πώς μπορεί να επιλυθεί το δίκαιο αυτό αίτημα που τους τοποθετεί στην «αριστερά» της επετηρίδας των Νοσοκομειακών ιατρών χωρίς αντικείμενο, ενώ έχουν και την επιστημοσύνη και το κέφι και την όρεξη να προσφέρουν στα Νοσοκομεία τα οποία δεινοπαθούν σήμερα. Βρήκαμε διεξόδους μέσω του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αλλά και μέσω επαφών και συναντήσεων που θα γίνουν στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να λυθεί ένα λάθος στο οποίο κάποιοι επιμένουν να συνεχίζεται».

 

Στη συνάντηση παρέστησαν η τ. Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας και Τομεάρχης Υγείας κ. Ουρανία Παπανδρέου- Παπαδάκη και ο Τομεάρχης Πρόνοιας ΛΑ.Ο.Σ κ. Β. Αρμόνης.