1.10.2012,

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 ο Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και γραμματέας Συνδικαλισμού του κόμματος μας κ Γεώργιος Κανελλόπουλος.

Στείλτο Email



Ο κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος φτάνοντας στης 12.30 π.μ στο αεροδρόμιο “ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ” της Σάμου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Σάμου Γιώργος Αβραμίδης και κατευθύνθηκαν αμέσως στα γραφεία της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ που βρίσκονται στο ΒΑΘΥ της ΣΑΜΟΥ. Φτάνοντας στης 13.00 στα γραφεία, τους περίμεναν μέλη της νομαρχιακής και οι δημοσιογράφοι ΔΑΝΕΖΗΣ Γιώργος, ΤΡΙΠΟΔΗ – ΖΑΒΟΥΔΑΚΗ Βιολέτα, ΣΒΑΡΝΙΑΣ Μιχάλης, ΤΖΙΟΥΡΑΣ – ΚΟΜΝΗΝΟΣ Αλέξανδρος, ΜΑΘΙΟΥ Ευδοκία, ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Μάνος των μέσων μαζικής ενημέρωσης του νομού Σάμου: Σαμιακή τηλεόραση, Ράδιο Σάμος, Ράδιο Ιωνία, Radio cafe, Σάμος f m, samos times, Σαμιακός Τύπος, Σαμιακό Βήμα όπου ο κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ έδωσε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κάνουμε μια προσπάθεια να πετύχουμε ένα στόχο.

Είναι ο στόχος να πείσουμε τους πολίτες να μπορέσουν να πάρουν τη σωστή απόφαση στις 17 Ιουνίου.  Ακόμη απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων με μεγάλη άνεση και δίχως δεύτερη σκέψη για όλα τα θέματα της πολιτικής ατζέντας και επικαιρότητας. ( λαθρομετανάστες, τουρισμός, κρίση, φορολογία, εγκληματικότητα, κ.α )    O κ Γεώργιος Κανελλόπουλος στο τέλος της πολύ πετυχημένης συνέντευξης ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε στη Σάμο και δεσμεύτηκε δημόσια να ξανάρθει στη Σάμο και να ασχοληθεί με το πανέμορφο νησί.  Στη συνέχεια ο κ.  Γεώργιος Κανελλόπουλος μίλησε σε μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος και απάντησε σε όλα τα θέματα που ρωτήθηκε. Ήταν μια πολύ καλή και άριστη ενημέρωση σε όλους από πλευράς του κ. Γεώργιου Κανελλόπουλου και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από όλους τους δημοσιογράφους και όχι μόνο. Λίγο πριν την αναχώρηση για την Αθήνα ο κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος επισκέφτηκε με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής κ. Γεώργιο Αβραμίδη το αγροτικό μεγαλοχώρι της Σάμου, τους ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ και το τουριστικό θέρετρο ΗΡΑΙΟΝ και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ