2.6.2013,

ΤΩΡΑ ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ !!! Στον “αέρα” του διαδικτύου το LaosTV.gr (www.laostv.gr)

Στείλτο Email


Η διαδικτυακή τηλεόραση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είναι από σήμερα στο «αέρα» του ιντερνέτ.

 

Καθημερινώς, εμπλουτίζεται με περιεχόμενο που αφορά στην προεκλογική εκστρατεία, τα νέα του Κόμματος, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣκ. Γ.Καρατζαφέρη, τον Εκπρόσωπο Τύπου και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣκ. Γ.Κύρτσο, αλλά και τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα.

 

Παράλληλα, σε μια νέα δίωρη ζωντανή εκπομπή με τίτλο Ο ΛΑΟΣ στην Ελλάδα, θα παρουσιάζεται καθημερινά από τις 7 μέχρι και τις 9 το απόγευμα ο παλμός, η δράση και η επικοινωνία με τα επτά αυτοκινούμενα προεκλογικά τροχόσπιτα του ΛΑΟΣ, που διασχίζουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για να μεταφέρουν το εκλογικό μήνυμα του Προέδρου του ΛΑΟΣκ. Γ. Καρατζαφέρη.

 

Τα τροχόσπιτα αυτά είναι επανδρωμένα με νέους, ενεργά μέλη της Νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕ.Ο.Σ.), άριστα καταρτισμένους και με τεχνολογικό εξοπλισμό τέτοιο, έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνούν on-line με το κεντρικό studio.

Το LaosTV.gr είναι το πρώτο ολοκληρωμένο διαδικτυακό πολιτικό κανάλι που προχώρησε σε αυτή τη δραστηριότητα με 24ωρη ροή εκπομπών.

Ξεκινώντας, σήμερα Σάββατο (28/4/2012), αλλά και την Κυριακή (29/4/2012), προσθέτει στο πρόγραμμά του προεκλογικές ομιλίες του Προέδρου του Κόμματος.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα, Σάββατο 28 Απριλίου, θα ξεκινήσει εκτάκτως στις 17:00 η εκπομπή, για να συνδεθούμε με τα προεκλογικά τροχόσπιτα σε όλη την Ελλάδα.

Κατόπιν θα μεταφερθούμε στο Ξενοδοχείο των Ιωαννίνων (GRAND SERAI), όπου θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΛΑΟΣκ. Γ.Καρατζαφέρη στις 18:00, ενώ αμέσως μετά θα παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από την ομιλία τουκ. Γ.Καρατζαφέρη.

 

Την Κυριακή 29 Απριλίου, στην αντίστοιχη εκπομπή, θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣκ. Γ.Καρατζαφέρη από την Πάτρα, ενώ θα δούμε και αποσπάσματα από την επίσκεψη του στο Αγρίνιο. Παράλληλα θα ενημερωθούμε για την περιοδεία του Εκπροσώπου Τύπου του ΛΑΟΣκ. Γ.Κύρτσου σε Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο, Λαμία και Θήβα.

 

Συντονιστείτε στη διεύθυνση www.laostv.gr