1.6.2012,

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Στείλτο Email

 


 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος κ. Γ. Κύρτσο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις ημέρες του Πάσχα, μοίρασε τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης σε πολίτες, για «να μην υπάρχει κανένας που δεν θα κάνει Πάσχα με τα απαραίτητα».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκφράζοντας τις ευχές του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, δήλωσε:

 

«Ήταν επιθυμία μου, καθώς και όλων των συνεργατών μου, να μην υπάρχει κανένας που δεν θα κάνει Πάσχα με τα απαραίτητα. Θα συνεχίσουμε αυτή τη προσφορά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε, ότι είναι καλύτερα να κάνουμε Κοινωνική Πολιτική παρά να παίρνουμε τα χρήματα του Κράτους να τα κάνουμε αφίσες. Εγώ, όσο υπάρχει το Κόμμα, και το Κόμμα θα υπάρχει όσο το θέλει ο λαός, τα χρήματα του Δημοσίου θα τα κάνω Κοινωνική Πολιτική για το φτωχό και τον άστεγο.

Πρέπει να σας πω ότι ξέρω τη δύσκολη θέση. Κάποτε ήμουν και εγώ στη δύσκολη θέση. Ίσως ο Θεός, ίσως η τύχη, με βοήθησε. Άρα, ξέρω τι σημαίνει να κοιμάσαι νηστικός. Ξέρω τι σημαίνει να σε κυνηγά το νοίκι. Ξέρω τον πόνο. Άλλοι, δεν τον ξέρουν τον πόνο και δεν ενδιαφέρονται.

Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση και ο Θεός να είναι μαζί μας! Μαζί, στην Ελλάδα μας.

 

Είναι μια πολύ όμορφη ημέρα για εμάς. Είναι μια ημέρα προσφοράς, μια ημέρα αγάπης. Ανέκαθεν πίστευα ότι πιο πολύ ικανοποιείται εκείνος που δίδει παρά εκείνος που λαμβάνει. Είναι δύσκολες ημέρες για τον τόπο, είναι δύσκολες ημέρες για την Ελλάδα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι καλοί άνθρωποι. Είναι καλοί Έλληνες. Απλώς, αδικήθηκαν από την πολιτική των κομμάτων. Εμείς σκεφτήκαμε ότι η όποια κρατική επιχορήγηση είναι περιττό να πηγαίνει σε αφίσες και αποφασίσαμε να κάνουμε Κοινωνική Πολιτική. Δηλαδή, αυτό που δεν κάνει το κράτος. Να δώσει μια ελπίδα, να δώσει κουράγιο αυτές τις άγιες ημέρες.

 

Έχουμε περίπου 3.000 συσκευασίες με κρέας. Διαρκώς ξεφορτώνουν διάφορα είδη όπως λάδι, γάλατα κ.λπ. Προσπαθούμε λίγο να απαλύνουμε τον πόνο. Το κάνουμε κάθε χρόνο, αλλά εφέτος η κατάσταση είναι εξαιρετικά πιο δύσκολη και πιο πολύπλοκη.

Πιστεύω ότι το πνεύμα της Ανάστασης, το πνεύμα των Αγίων Ημερών επιτάσσει να είμαστε πιο κοντά στον Κύριο και να θυμόμαστε το «Αγαπάτε Αλλήλους»!

Έχει νόημα αν υπηρετείς την ουσία της Θείας Εντολής».