3.6.2013,

Η κ. ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Στείλτο Email


 

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρηση της δημοσιογράφου κ. Σοφίας Παραδείση στις τάξεις του ΛΑΟΣ. Καλωσορίζοντας την κ. Παραδείση στο ψηφοδέλτιο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής: «Με εξαιρετική χαρά, ικανοποίηση και ευχαρίστηση θέλω να αναγγείλω την υποψηφιότητα μιας εξαιρετικής δημοσιογράφου -παλιά συνεργάτιδα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ- της κας Σοφίας Παραδείση στην γενέτειρά της, στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η Σοφία έχει δώσει δείγματα εργασίας, αφοσιώσεως σε αυτό που κάνει. Είναι αποτελεσματική. Είναι μία υπέροχη μητέρα με δύο παιδιά, ξέρει τη ζωή, ξέρει την κοινωνία, ξέρει πάρα πολύ καλά τι απασχολεί τον Έλληνα πολίτη.

Σοφία, καλώς ήλθες σε αυτόν το νέο στίβο.

“Καλό βόλι”».

 

Η κ. Σ. Παραδείση δήλωσε: «Σας ευχαριστώ. Ήμουν στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό από την πρώτη ημέρα ιδρύσεώς του. Υπηρετώ το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ως δημοσιογράφος από το Κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Τώρα πλέον, κοντά σας, και σε αυτές τις εκλογές στις 6 Μαΐου, για να στείλουμε το μήνυμα εκεί που πρέπει και το κατάλληλο μήνυμα στους ανθρώπους».