28.6.2012,

Βάλαμε τις μάσκες των P.I.G.S της Ευρώπης των Εθνών για να ρίξουμε τις μάσκες των “pigs” της Ευρώπης των αρπακτικών!

Στείλτο Email

 

 

                                                                                 

 

 

Αθήνα 24 3 2012

 

Βάλαμε τις μάσκες των P.I.G.S της Ευρώπης των Εθνών για να ρίξουμε τις μάσκες των PIGS της Ευρώπης των αρπακτικών!

Είμαστε σήμερα εδώ στην Ελλάδα, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Χανιά, στο Καστελόριζο παντού!

Μετά την «μεγάλη πλατεία» των Βρυξελλών κατ’ όνομα, στη μεγάλη πλατεία των Ελλήνων πολιτών που βάλλονται κατ’ ουσία…

Τρεις ημέρες μέσα στην καρδιά των αποφάσεων του κακού και του καλού, του σωστού και του λάθους… Στην καρδιά της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, στην έδρα και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εμείς οι νέοι της Ευρώπης των Εθνών πρέπει να την επαναφέρουμε στο δρόμο του σεβασμού, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης της ισότητας από τον εκτροχιασμό του στυγνού κέρδους του ενός, της εθνοεξαφάνισης, της βαρβαρότητας του «δυνατού»…

Τρεις ημέρες φορώντας την ομοιόμορφη μάσκα για όλους τους πολίτες των P.I.G.S. μέσα στα σοκάκια των Βρυξελλών της Ευρώπης, σύγχρονοι «γουρουνόμορφοι» νέοι από την καταδίκη της κυβερνητικής Γερμανικής επέλασης…

Περπατώντας με τη μάσκα που αυτοί μας φόρεσαν ως P.I.G.S. ανάμεσα στους πολίτες κάθε ευρωπαϊκού έθνους που κυκλοφορούν στις Βρυξέλλες της Ευρώπης, τραβήξαμε την προσοχή και τα βλέμματα από τις σοκολατένιες λαχταριστές βιτρίνες περνώντας το ξεκάθαρο μήνυμα της απειλής… «Σήμερα P.IG.S. εμείς… αύριο η σειρά σας».

Άλλωστε ο ίδιος προβληματισμός έσβηνε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων Ισπανών, Ιταλών, Πορτογάλων, Γάλλων ακόμα και Νορβηγών και Γερμανών φοιτητών και νεολαίων που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε για την εξάπλωση του δικτύου στα πανεπιστήμια αλλά και στα νεανικά στέκια των Βρυξελλών…

Όλοι ήξεραν… «θα έρθει και η σειρά μας» φώναζε το παγωμένο βλέμμα τους όταν ακούγανε από εμάς την πραγματικότητα του πιο μεγάλου ψέματος που ζούμε από τη Γερμανική «μερκελική» απειλή του ότι στο τέλος θα μείνει μόνο ένας… «ο πιο δυνατός»!

Τα λόγια του Βρετανού ευρωβουλευτή NIGEL FARAGE μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, στην επίσημη ίδρυση – κάλεσμα της «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ», που εξυμνούσε την Ελλάδα της Δημοκρατίας και του πολιτισμού μας έκαναν υπερήφανους, τα λόγια του όμως της υπενθύμισης για το πώς και για ποιο σκοπό ξεκίνησε η Ευρώπη μετά τους πολέμους της Γερμανικής τρέλας μας επιβεβαίωσαν ότι οι νέοι της Ευρώπης πρέπει να υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος την Ευρώπη των Εθνών που χάνεται στον ευρωκανιβαλισμό του «μερκελισμού»!

Σήμερα πήραμε τις Ελληνικές σημαίες και τις υψώσαμε ψηλά στο πέρασμα των νέων που τιμούσανε τους αγώνες της εθνικής επανάστασης του 1821. Αύριο και κάθε μέρα θα κρατάμε αντιστεκόμενοι με προτάσεις και παρεμβάσεις σε όλη την Ευρώπη, ψηλά τη σημαία της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης των Εθνών βγάζοντας τις μάσκες των «αληθινών γουρουνιών – υπηρετών» της γερμανομερκελικής απειλής της επικράτησης του ενός πάνω στη δυστυχία και την καταστροφή των άλλων.

Οι νέοι της Ευρώπης των Εθνών θα δημιουργήσουμε και θα σώσουμε την Ευρώπη των Εθνών μέσα από τη δική μας εντολή για το μέλλον που μας αξίζει και θέλουμε. «Την Εντολή των Εθνών»!!!

 

Ιδρυτική Ομάδα της «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ» «YOUTH OF P.I.G.S.».

[email protected]