20.4.2012,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Στείλτο Email

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τους Προέδρους των πολιτικών Ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την οποία τους εκφράζει τις ευχαριστίες του για τις ορθές και ρεαλιστικές τοποθετήσεις τους στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε ότι αφορά στο κρίσιμο Ελληνικό πρόβλημα.

Το πλήρες κείμενο της Επιστολής του Προέδρου του ΛΑΟΣ έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Με τη παρούσα επιστολή, σας εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την ορθή και ρεαλιστική τοποθέτησή σας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με το κρίσιμο Ελληνικό πρόβλημα.

Με τη τοποθέτησή σας αυτή, αποδεικνύεται ότι κατανοήσατε πλήρως τις επισημάνσεις μου που σας υπέβαλλα με την επιστολή  της 31 Ιανουαρίου 2012 και την επίδραση των κακών χειρισμών ορισμένων ηγεσιών στο κοινό μέλλον όλων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι βέβαιο κ. Πρόεδρε ότι η οικονομική κρίση θα παρέλθει. Πρέπει λοιπόν με τους λόγους και τα έργα μας να διαφυλάξουμε τη συνοχή και τον αμοιβαίο σεβασμό των κρατών μελών της Ένωσης μας στη βάση και τη κορυφή.

Η προαναφερθείσα τοποθέτησή σας λοιπόν, θεωρώ ότι είναι ιστορικής σημασίας για το μέλλον της Ένωσής μας.

Σας βεβαιώνω για ακόμα μια φορά, ότι ο Ελληνικός λαός έχει επιδείξει τεράστια υπομονή και έχει υποστεί τεράστιες θυσίες, φτάνοντας πλέον στα όρια των αντοχών του.

Με εκτίμηση,

Γ. Καρατζαφέρης
Πρόεδρος ΛΑΟΣ