11.5.2012,

Πολύ επιτυχημένη η Ελληνική βραδιά της ΝΕ.Ο.Σ Ά Αθηνών

Στείλτο Email

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Ελληνική βραδιά και η κοπή βασιλόπιτας της ΝΕΟΣ Ά Αθηνών στο καφέ μπάρ NUEVO στούς Αμπελόκηπους. Τα μέλη και οι φίλοι της ΝΕΟΣ γέμισαν ασφυκτικά το NUEVO και διασκέδασαν με Ελληνική μουσική. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Γιάννης Παναγιωτακόπουλος και ο βουλευτής Ά Αθηνών Θάνος Πλεύρης. Με την κοπή της βασιλόπιτας μοιράστηκαν πολλά δώρα, ενώ οι νέοι του ΛΑΟΣ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Θάνο Πλεύρη και τα στελέχη του κόμματος τις πολιτικές εξελίξεις.

Στό πλαίσιο των χαιρετισμών στην αρχή της εκδηλώσεως, ο Δημήτρης Γερογιάννης απένειμε εκ μέρους του τμήματος Διαδικτυακής Επικοινωνίας του ΛΑ.Ο.Σ., τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΝΕΟΣ για την προσφορά αυτού και της Νεολαίας στην ανάπτυξη των διαδικτυακών μέσων του κόμματος.

Η εκδήλωση υπερέβει σε μαζικότητα τις προβλέψεις των διοργανωτών κι έτσι ο Υπεύθυνος της ΝΕΟΣ Ά Αθηνών Βασίλης Πλιάτσικας υποσχέθηκε και νέες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την νεολαία και σίγουρα σε μεγαλύτερους χώρους.

(Σύντομα σχετικό Βίντεο στο www.neolaialaos.gr)