13.1.2012,

Επανασύσταση του ΥΕΝ ζήτησε η ΕΕΕ από τον Πρωθυπουργό

Το αίτημά του για επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικού Ναυτιλίας μετέφερε στον Πρωθυπουργό το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΕΕΕ , κατά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το αίτημά του για επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικού Ναυτιλίας μετέφερε στον Πρωθυπουργό το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), κατά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΕΕ, Θεόδωρος Βενιάμης, η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα. «Δεν μπορώ να προδικάσω τί θα γίνει με την παρούσα κυβέρνηση, αλλά ο πρωθυπουργός άκουσε με μεγάλη συμπάθεια τις θέσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα της επανασύστασης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και της άμεσης διασύνδεσής του με το Λιμενικό Σώμα ο κ. Βενιάμης δήλωσε: «Θέλουμε ένα υπουργείο να έχει την πρωτοκαθεδρία, τη διαμορφούμενη παγκόσμια ναυτιλιακή πολιτική. Δεν κάνουμε ούτε προτάσεις, ούτε έχουμε αιτήματα».

«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι η επανασύσταση του υπουργείου με το Λιμενικό Σώμα, όπως ήταν, για το καλό της Ελλάδας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν λειτουργήσει ή δεν λειτουργήσει αμιγώς μόνο για τα θέματα ναυτιλίας», πρόσθεσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολιάστε