22.1.2013,

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΜΠΕΓΛΙΤΗ

Στείλτο Email

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

« Ο κ. Μπεγλίτης σήμερα είναι εξαιρετικά ενοχλημένος από την υποδοχή που έκανε ο Δήμαρχος Κορίνθου στον Υφυπουργό Α. Γεωργιάδη με την ένταξη του λιμανιού της πόλεως στο Δήμο.

Η πίκρα και η θλίψη είναι κακοί σύμβουλοι.

Αυτό που σήμερα ανακάλυψε ο κ. Μπεγλίτης, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ το επισημαίνει εδώ και καιρό: Δεν μπορεί να υπάρξει ανάληψη ευθυνών στο νέο Μνημόνιο, αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ασφαλή ηγεσία και αν για το Μνημόνιο αυτό αρχίσει “σπέκουλα” μεταξύ των πολλών υποψήφιων για την αρχηγία.

Για την “ταμπακιέρα” τώρα: Η οργίλη ανακοίνωση του κ. Μπεγλίτη αποδεικνύει ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει πρόθεση να ανοίξει τη διαδικασία μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, αν ο κ. Μπεγλίτης είχε ρωτήσει τον μέχρι τώρα αρχηγό του θα του είχε απαντήσει ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, κατά τη σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών είχε εκφράσει την επιθυμία να μη συμμετάσχει στην κυβέρνηση ο ΛΑΟΣ. Μπορεί να επιβεβαιωθεί, εξάλλου, αυτό και από τα κρατηθέντα πρακτικά. Εμείς απαντήσαμε θετικά στην έκκληση που μας έγινε. Αν κάποιοι δεν μπορούν να είναι σοβαροί – κάτι που επιτάσσουν οι περιστάσεις – εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε στη ρηχότητά τους».