12.11.2013,

Άγγελος Κολοκοτρώνης: Και εις ανώτερα κύριε Παπανδρέου

Στείλτο Email

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική και συντονισμένη ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα στη χρεοκοπία και στο χάος. Χρειάστηκαν μόλις δύο χρόνια για..

να αποδεκατίσουν, οικονομικά και ηθικά ένα λαό, να ταπεινώσουν διεθνώς μια χώρα παραδίδοντας την στους διεθνείς οικονομικούς κανιβάλους και επιπλέον να μιλούν απροκάλυπτα για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Την επόμενη μέρα που ανέλαβαν την εξουσία ξεκίνησαν εκστρατεία δυσφήμισης της χώρας ανά την υφήλιο μιλώντας για τιτανικό, για το πόσο διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι είναι οι Έλληνες, φτάνοντας στο ακραίο σημείο της απόλυτης ιδιοτέλειας να παραποιήσουν αυτοί οι ίδιοι τα στοιχεία προκειμένου να διογκωθεί τεχνητά το έλλειμμα, ανοίγοντας την όρεξη στους κερδοσκόπους και βάζοντας τη χώρα στο στόμα του λύκου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ήταν προδιαγεγραμμένη η τύχη της Ελλάδος.

Αντί να αγωνισθεί ο κ. Παπανδρέου για να επιβάλει τις θέσεις και τα δίκαια της ελληνικής πλευράς στους τροϊκανούς, αγωνίσθηκε για να πείσει τους Έλληνες για τα δίκαια των δανειστών. Υιοθετούσε η κυβέρνηση αυτούσια τα σχέδια και τις προτάσεις των ξένων, γιατί δυστυχώς δεν είχε δικό της ρεαλιστικό σχέδιο και υλοποιήσιμες προτάσεις. Γι αυτά τα επιτεύγματα ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης;

Ό,τι ζούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα των τραγικών επιλογών και της μονοδιάστατης κυβερνητικής πολιτικής, όπου η μόνιμη επωδός συνίσταται σε πέντε λέξεις: μειώσεις μισθών – συντάξεων, υπερφορολόγηση των πάντων. Έπραξαν ακριβώς ότι χρειαζόταν για να οδηγήσουν τη χώρα στον φαύλο κύκλο της πιο βαθειάς ύφεσης. Γι αυτά τα επιτεύγματα ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης;

Ποτέ δεν πίστεψαν στη σωτηρία της χώρας γιατί το ζητούμενο για αυτούς ήταν η αναβολή και όχι η αποτροπή της χρεοκοπίας. Οι επικίνδυνοι πειραματισμοί και οι ερασιτεχνισμοί της κυβέρνησης καταστρέφουν ζωές. Όμως ο ελληνικός λαός δεν είναι πειραματόζωο. Η πολιτική τους έφτανε μέχρι την επόμενη δόση, με οποιοδήποτε κόστος ή τίμημα για τον ελληνικό λαό. Είναι η πιο επικίνδυνη και καταστροφική κυβέρνηση είχε ποτέ ο τόπος, αφού κατά την αποχώρησή τους από την εξουσία υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να παραδώσουν στον ελληνικό λαό προτεκτοράτο αντί κράτους και δραχμή αντί ευρώ.

Εν ολίγοις: Η ελληνική κρίση εξελίσσεται σε τραγωδία μυθικών διαστάσεων

Ο ελληνικός λαός και η χώρα παρεδόθη βορά στις αγέλες των διεθνών κερδοσκόπων

Το οικοδόμημα της ΕΕ τρίζει συθέμελα

Ο πρωθυπουργός ανέλαβε το ρόλο του απορρυθμιστή της παγκόσμιας σταθερότητας

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν έχουμε τώρα παρά να ευχηθούμε να συγκροτηθεί άμεσα Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

 

Πέμπτη 3 Νοέμβριου 2011