15.1.2012,

Στα Εξάρχεια η έρευνα για τη ληστεία-μαμούθ στο Αεροδρόμιο

Στα Εξάρχεια η αστυνομία βρήκε την άκρη του νήματος για τη μεγάλη ληστεία στο αεροδρόμιο . Δεν μας παραξενεύει το γεγονός ότι πρόκειται για τον γνωστό χώρο , εξάλλου έπρεπε να πληρωθούν οι χιλιάδες ανθελληνικές αφίσες, η Κουρτοβικ , τα κοινόχρηστα από τις γιάφκες και τόσα άλλα έξοδα των τεμπέληδων φονιάδων

Πρόκειται για ένα ζευγάρι, και έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να πήραν μέρος στη ληστεία την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο υποκατάστημα της Alpha Bank στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με λεία 1 εκατ. ευρώ.

 

Να σημειωθεί πως οι άνδρες της Αστυνομίας είχαν εντοπίσει τον οδηγό του ταξί με τον οποίο είχε διαφύγει ο δράστης, ο οποίος είχε δώσει κάποια στοιχεία για την ταυτότητά του. Ενώ, οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από τις κάμερες της τράπεζας αλλά και του αεροδρομίου.

 

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία στο σπίτι βρέθηκαν:

 

2 πιστόλια

802 σφαίρες

1 αλεξίσφαιρο γιλέκο

50 χαρτοταινίες

739.530 ευρώ

8.990 λίρες Αγγλίας

31.000 δολάρια ΗΠΑ

Ηλεκτρικές συσκευές

Κινητά τηλέφωνα

1 ηλεκτρικός εκκενωτής

 

Αφήστε το σχόλιό σας

2 σχόλια στο Στα Εξάρχεια η έρευνα για τη ληστεία-μαμούθ στο Αεροδρόμιο

  1. Ο/Η gerasimos λέει:

    Φίλε μου είναι γνωστό πως ο συγκεκριμένος χώρος για να βγάλει τα έξοδά του και για να επιχορηγήσει τη δήθεν επανάστασή του κάνει ληστείες σε τράπεζες και βενζινάδικα. Όσο για την εγκληματικότητα στα Εξάρχεια ρώτα τους κατοίκους να σου πουν . Στοιχεία για την εγκληματικότητα δεν υπάρχουν για την περιοχή αφού η αστυνομία με άνωθεν εντολές δεν μπορεί ούτε σε τροχαίο να παρευρεθεί . Φυσικά και το σύστημα βολεύεται από αυτή την κατάσταση αφού έχει περιχαρακώσει τους μέσα και μόνο όταν είναι να προβοκάρει υγιή αντίδραση πολιτών αμολάει τα τάγματα εφόδου των Εξαρχείων να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.

  2. Ο/Η Dimitris19 λέει:

    Εγγράφηκα σε αυτό το site μόνο και μόνο για να κάνω αυτό το σχόλιο: Πραγματικά πόσο λαϊκίστικο μπορεί να είναι το ερώτημά σας για το που αλλού θα βρισκόντουσαν τα χρήματα. Θα πρότεινα στον συντάκτη αυτού το κειμένου να διαβάσει καμια έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τα ποσοστά εγκληματικότητας στις περιοχές της Αθήνας και να μας πεί που βρίσκεται στη σχετική λίστα η περιοχή των Εξαρχείων.

    Η συλλογιστική πορεία του άρθρου έχοντας ως αφετηρία το μέρος όπου βρέθηκαν τα χρήματα δεν βγάζει κανένα νόημα.

    Ευχαριστώ

Σχολιάστε