16.5.2012,

Και η αντι-Λαός προπαγάνδα καλά κρατεί…

Στείλτο Email

Είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες μέρες στα δημοσιεύματα σχετικά με την εντολή του Α. Σαμαρά να χτυπηθεί επικοινωνιακά ο Λαός  με όλα τα μέσα, προκειμένου να ανακοπεί η άνοδός του στις δημοσκοπήσεις. Κι όπως εγράφη τότε, έτσι και γίνεται.

Είδαμε να δημοσιεύεται σε διάφορα blogs το παρακάτω κείμενο με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά:

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:”ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ”!Αλλά μιλούσε για “μονόδρομο ΔΝΤ”…!

Ο συντάκτης του κειμένου προβαίνει σε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Προέδρου του Λαός, κατηγορώντας τον για «εσχάτη προδοσία» επειδή, σύμφωνα με αυτόν, γνώριζε τις προθέσεις της Ρωσίας, της Κίνας και άλλων χωρών να δανείσουν την Ελλάδα πριν αυτή προσφύγει στο ΔΝΤ και τον μηχανισμό στήριξης, αλλά τα απέκρυψε από τον Ελληνικό λαό.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης όχι μόνον είχε ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για αυτά τα ενδεχόμενα αλλά έκανε και προσπάθειες με δρόμους που άνοιξε στην κυβέρνηση κατόπιν ενεργειών του, προκειμένου να διερευνηθεί η υλοποίησή τους. Φυσικά η Ελληνική κυβέρνηση φρόντισε αυτές τις πόρτες που άνοιξε ο Πρόεδρος του Λαός να τις κλείσει για να καταστήσει τον Μάιο του 2010 την Τρόικα ως μονόδρομο.

Για του λόγου το αληθές, οι «ΝΕ.Ο.Σ. MYTHBUSTERS» αν έσυραν από το αρχείο τους μία από τις σχετικές αναφορές του Γ. Καρατζαφέρη εντός της Βουλής σχετικά με τις προσφορές που υπήρχαν (δείτε τα σχετικά ερωτήματα από το 2.40 του Βίντεο):

Καλό είναι λοιπόν οι προπαγανδιστές της Συγγρού και διάφοροι bloggers που είτε θέλουν να το παίξουν πρόθυμα παπαγαλάκια, είτε αναπαράγουν από άγνοια, να είναι πιο προσεκτικοί στα θέματα που αναδεικνύουν και στους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύουν. Όχι τίποτα άλλο, απλά αυτοί γίνονται ρεζίλη και πλήττουν την όποια αξιοπιστία τους έχει απομείνει. Μπορεί στην προπαγάνδα να ισχύει το Γκεμπελίστικο αξίωμα «πέτα συνεχώς λάσπη και κάτι θα μείνει», όμως στην νοοτροπία των Ελλήνων, όταν αποδεικνύεται το αξίωμα «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», καλύτερο είναι ο κλέφτης να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από την σύνταξη «καταγγελτικών» κειμένων…