16.12.2013,

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ

Στείλτο Email

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ

 

Λίγες ώρες μετά την εμφάνιση Σαμαρά στη Βουλή, δύο σημαντικά στελέχη της Ν.Δ αποχώρησαν από την παράταξη διαμαρτυρόμενοι για την ακολουθούμενη πολιτική της συγκυβέρνησης και προσχώρησαν στον ΛΑ.Ο.Σ

Πρόκειται για τον κ. Νίκο Γιακουμάκη, Αντιπρόεδρο της Β2 Νομαρχιακής της Ν.Δ, μιας από τις δυναμικότερες –κάποτε- Νομαρχιακές της Ν.Δ και το πρώην στέλεχος της Τ.Ο Ν. Σμύρνης, γνωστό έμπορο και επιχειρηματία Θεοδόση Ζερβουδάκη, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη και ζήτησαν την ένταξή τους στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.

Συγκεκριμένα:

Ο κ. Νίκος Γιακουμάκης, από τα πλέον μαχητικά, όσο και ιστορικά στελέχη της Ν.Δ με μακρά ιστορία αγώνων και ανιδιοτελούς προσφοράς στην παράταξη, κατά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, δήλωσε ότι αδυνατεί να παρακολουθήσει πλέον τις «κυβιστήσεις» του Προέδρου του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά και αποχωρεί από τις τάξεις της Ν.Δ. Ζήτησε δε, τη συνέχιση του αγώνα, από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, ο οποίος παρέχει τη μόνη ρεαλιστική και βιώσιμη λύση εξόδου της χώρας από την κρίση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ν. Γιακουμάκης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Β2 Νομαρχιακής της Ν.Δ, Πρόεδρος Τ.Ο. Α. Γλυφάδας, μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως και μέλος της Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, δέχτηκε το επίσης ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ, γνωστό έμπορο και επιχειρηματία Θεοδόση Ζερβουδάκη, ο οποίος με τη σειρά του, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις τάξεις της Ν.Δ και την πρόθεσή του να συνεχίσει τους αγώνες του για την πατρίδα και την παράταξη, από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ «τη μόνη δύναμη ελπίδας και σιγουριάς, για την Ελλάδα του αύριο» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζερβουδάκης υπήρξε ενεργό μέλος της Ν.Δ από το 1988, ενταγμένος στον κομματικό μηχανισμό βάσης, (Τ.Ο Ν. Σμύρνης) δραστηριοποιείται δε, με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρονικών συσκευών,

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, υποδεχόμενος τα δυο νέα στελέχη, κ. Γιακουμάκη και Ζερβουδάκη στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, τόνισε ότι «η μεγάλη οικογένεια του ΛΑ.Ο.Σ από σήμερα είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς εισέρχονται δύο άξια τέκνα και μαχητές της μεγάλης παράταξης της ευθύνης των κόπων και των θυσιών για την ανόρθωση της πατρίδας.