19.10.2013,

Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 35 χρόνων των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη

Στείλτο Email

Τον εορτασμό των 35 χρόνων λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και προσφοράς τους στην παιδεία και στον πολιτισμό θα λαμπρύνει με την παρουσία του η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Οι μαθητές, οι γονείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων θα έχουν την τιμή και τη χαρά να δεχθούν την ευλογία του Παναγιότατου την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση «Μια Πόλη μαγική…», βασισμένη στο παραμύθι της Ελένης Πριοβόλου, που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν μαθητές του Ζωγραφείου Γυμνασίου-Λυκείου και του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων…. Η παράσταση ανέβηκε το Μάρτιο του 2013 στο Ζωγράφειο Λύκειο, στην Κωνσταντινούπολη και απέσπασε τα θετικά σχόλια και το χειροκρότημα των θεατών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.