16.9.2013,

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Οι ευχές όλων μας κι ό,τι άλλο απαιτηθεί στο πλευρό του Μανώλη Καραμανλάκη.

Στείλτο Email

Η άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε χθες από δύο κουκουλοφόρους αθίγγανους ο άτυχος συμπολίτης μας Μανώλης Καραμανλάκης σηματοδοτεί τις παράξενες άγνωστες και δύσκολες καταστάσεις που θα κληθεί να αντεμετωπίσει η κοινωνία μας.

Κι αν η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, που ζει στην Ελλάδα σχεδόν έναν αιώνα και «μετέχει της ελληνικής παιδείας», δεν μπορεί να αφομοιώσει τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς των Ελλήνων συνεχίζοντας την παραβατική της συμπεριφορά, φανταστείτε τα τεράστια προβλήματα που θα επακολουθήσουν με την εθνική αποδόμηση που επεβλήθη στην πατρίδα μας…. εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισόδου εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Ειδικά όταν πρόκειται για μετανάστες φανατισμένους κι οπαδούς του νόμου της Σαρία κι ενάντια στο Σύνταγμα κάθε κράτους και που γι’ αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει απολύτως καμμία αξία.

Η ελλαδική πολιτεία επιτέλους θα πρέπει να ασχοληθεί με την προστασία των Ελλήνων κι όχι αποκλειστικός της στόχος και σκοπός να είναι η προστασία των διεθνών τοκογλύφων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΛΑ.Ο.Σ. εύχεται όλα να πάνε κατ’ ευχήν για τον Μανώλη και γρήγορα να επανέλθει υγιής στο σπίτι του.

Βόλος 10-9-2013

Για την Ν.Ε. Μαγνησίας

Σπύρος Αγγελόπουλος

πρόεδρος