12.11.2013,

1) ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 2) ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Στείλτο Email

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
«Ο κ. Στουρνάρας προέβλεψε “πτώση της ανεργίας και ανάκαμψη το 2014″. Έχουν μεγαλεπήβολους στόχους και κάνουν πομπώδεις δηλώσεις όταν ούτε καν πανελλαδικές εξετάσεις στην ώρα τους και χωρίς ρεζιλίκια δεν μπορούν να διοργανώσουν…»
———–

ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ: ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Στον  ΛΑ.Ο.Σ. καλωσόρισε ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης τον Μανώλη Φουρνιανάκη, κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος της ΝΔ  και με κρίσιμες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό της επί χρόνια.  Ο κ. Φουρνιανάκης ήταν  Γ.Γ. της ΟΝΝΕΔ στην περιοχή ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΠΛΑΚΑΣ από το 1990, ενώ μεταξύ 1991 και 1995 ήταν και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ & ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ της ΕΚΟ ΛΟΓΙΣΤΩΝ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Την περίοδο 2006-2009 αναμείχθηκε και στην ΓΣΕΕ ως επιτελικό στέλεχος της συνδικαλιστικής παράταξης της Ν.Δ ενώ  έχει και πλούσια αθλητική δράση ως Πρόεδρος επί σειρά ετών του σωματείου “ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ”. … Μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη, ο Μ. Φουρνιανάκης ανέφερε ότι :…
“ο ΛΑ.Ο.Σ δικαιώθηκε απολύτως σε μια σειρά επιλογών που είχε κάνει και  ο Γ. Καρατζαφέρης αναδεικνύεται ως ο μπροστάρης στον αγώνα του λαού μας για απαλλαγή από την ξένη κηδεμονία”