12.11.2013,

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Στείλτο Email

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Αμφιθεάτρου του κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, παρέστη σήμερα Πέμπτη, σε εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του ΛΑ.Ο.Σ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος, αναφέρθηκε στην πορεία του κόμματος από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και την σταθερή και απαρέγκλιτη γραμμή που το κόμμα ακολουθεί και διαπνέεται από την αγάπη προς την πατρίδα, την Ορθοδοξία και τα ιδανικά του Έθνους.

Αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση, την χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη για τον ελληνικό λαό, αποδίδοντας ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ μιλώντας για την παρούσα τρικομματική κυβέρνηση, εκτίμησε ότι αυτή δεν πρόκειται να μακροημερεύσει καθώς δεν δύναται να αντιμετωπίσει τα τεράστια, όσο και ανυπέρβλητα προβλήματα τα οποία η ίδια δημιούργησε με την υποχωρητικότητα και την ανυπαρξία οιασδήποτε αντίστασης απέναντι στις παράλογες και εξοντωτικές απαιτήσεις των ξένων δανειστών- δυναστών. Έθεσε δε, σε κατάσταση ετοιμότητας τον κομματικό μηχανισμό, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Η μάχη θα δοθεί μόνο και μέσα από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ διευκρίνισε ότι δεν φτάνει μόνο να είσαι ΛΑ.Ο.Σ. Πρέπει να εμφορείσαι από αυτά που λέει ο ΛΑ.Ο.Σ δηλαδή από πατριωτικά ιδανικά.

«Δεν έχω ανάγκη από προσμίξεις. Δεν έχω ανάγκη να πάρω ανθρώπους «απόβλητα» της πολιτικής ζωής. Δεν χρειάζομαι να μαζέψω εκείνους που δεν έχουν ΄΄πού την κεφαλήν κλίναι΄΄. Το δοκιμάσαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Εμπιστεύομαι και θα προχωρήσω μόνο με τους ανθρώπους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.  

Αναφερόμενος σε άλλο σημείο της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του ΛΑ.Ο.Σ έναντι των άλλων κομμάτων. «Έχω και ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα. Έχω να διαλέξω ανάμεσα στους καλούς και πιστούς της παλιάς καλής φρουράς και σε νέα πρόσωπα τα οποία έρχονται κοντά μας. Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα είναι ο καλύτερος καθρέπτης του κόμματος» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ