26.7.2013,

Ομιλία Καρατζαφέρη στην εκδήλωση της ΝΕΟΣ

Στείλτο Email


 

Αθήνα, 7 Απριλίου 2012


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

 

«Εάν μας έδιναν το 1/3 από αυτά που μας χρωστούν οι Γερμανοί ως πολεμικές αποζημιώσεις, θα είχαμε εξοφλήσει το χρέος που οφείλουμε στην τρόϊκα». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣκ. Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Νεολαία ΛΑΟΣ, με θέμα τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις.

 

Για την αδυναμία των Ελληνικών κυβερνήσεων

Γιατί τόσες Ελληνικές κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρθηκαν να διεκδικήσουν δυναμικά τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας όφειλαν και μας οφείλουν οι Γερμανοί;

Γιατί δεν ήταν τόσο γενναίοι για να τα βάλουν με τους Γερμανούς. Ο ΛΑΟΣ δεν έχει περισσότερο θάρρος. Απλώς, δεν χρωστά σε Αμερικανούς, Γερμανούς και άλλους Ευρωπαίους.

Δεσμεύομαι: Την πρώτη ημέρα μετά τις εκλογές όπου ο ΛΑΟΣ θα έχει εξουσία, θα διώξω από την Ελλάδα τον Τόμσεν και την παρέα του. Όταν ζήτησα από τους άλλους της συγκυβέρνησης στα “ηγεμονοσυμβούλια” το Μαξίμου, να χαρακτηρίσουμε ανεπιθύμητο τον κ. Τόμσεν και τους άλλους της τρόϊκα, “πάγωσαν”. Δυστυχώς όμως, αυτοί οι κύριοι δεν σταματούν τις ασχήμιες τους, αλλά τις συνεχίζουν. Άκουσα τις τελευταίες μέρες τη Γεν. Διευθύντρια του ΔΝΤ, την κυρία Κριστίν Λαγκάρντ. Δεν σημαίνει ότι επειδή μας δανείζει η κυρία Λαγκάρντ, ότι θα επιβάλλει την κυβέρνηση, ότι θα επιβάλλει το τι θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός.

 

Για την λογική της χαμένης ψήφου

Θα σας πουν: «Μη ψηφίζετε μικρά κόμματα, ψηφίστε εμάς», προφανώς για να διαλύσουμε ακόμα περισσότερο τη χώρα.

Τους απαντώ: «Αν δεν υπήρχε στη Βουλή ο ΛΑΟΣ, ο κ. Σαμαράς θα είχε δεχθεί ως Πρωθυπουργό τον Πετσάλνικο»!!

Να γιατί χρειάζεται η άλλη έκφραση. Τα δύο κόμματα “εξουσίας” δεν μπορούσαν να βρουν άκρη, επί τρεις ημέρες. Και χρειάστηκε η συμμετοχή του 5,6% του ΛΑΟΣ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα και το αδιέξοδο της χώρας.

Η συμμετοχή του ΛΑΟΣ είναι άκρως απαραίτητη στην αυριανή Βουλή. Ποιος θα μπορέσει να συνομιλήσει με την Ευρώπη, με ελεύθερα χέρια και ελεύθερη σκέψη; Οι δύο έχουν δεθεί πισθάγκωνα με την υπογραφή του Μνημονίου. Ποιος από αυτούς θα έχει το ανάστημα να πει ΟΧΙ; Δεν μπορούν ούτε αυτοί που ανεύθυνα συνθήματα προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν πρόγραμμα, ούτε αυτοί με τις αγκυλωμένες ιδεοληψίες, από όποια πλευρά της πολιτικής και αν προέρχονται.

Ο ΛΑΟΣ είναι απολύτως απαραίτητος στην αυριανή δύσκολη ημέρα για την Ελλάδα.

 

Η πορεία προς την ανεξαρτησία της Ελλάδας

Δεν θα είναι περίπατος ο δρόμος που πρέπει και θα ακολουθήσουμε. Δεν είναι καν Μαραθώνιος. Είναι κάτι περισσότερο από Γολγοθάς.

Η λεηλασία του εθνικού μας πλούτου, που σχεδιάζουν τα διάφορα κέντρα που μεθόδευσαν την υποδούλωση και υποταγή της χώρας δεν θα πετύχει, αν ο ΛΑΟΣ είναι δυνατός.

Προσπαθούν να πείσουν ότι έχουμε χάσει τον εαυτό μας. Μεταδίδουν νωθρές και αλλοιωμένες εικόνες από το κόμμα μας, προσπαθώντας να ανατρέψουν την ραγδαία άνοδο του ΛΑΟΣ.

Είναι τέτοια η άνοδος, ώστε ήδη και παρά τις περί του αντιθέτου αυστηρές οδηγίες για να εμφανίσουν δημοσκοπική κατάρρευση, αναγκάζονται να εμφανίζουν πλέον την αλήθεια. Την δυναμική του ΛΑΟΣ.

Γιατί όμως ενδιαφέρονται τόσο οι ΗΠΑ, η Γερμανία και άλλοι, τι θα κάνει ο ΛΑΟΣ; Γιατί δεν ενδιαφέρονται αν θα μπει ο Τσίπρας, ο Καμμένος, η Παπαρήγα;

Τους ενδιαφέρει μόνο ποια θα είναι και πώς θα περιοριστεί ο θεσμικός ρόλος του Καρατζαφέρη!

Θα καταθέσουμε το ισχυρότερο και ηχηρότερο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που όμοιό του δεν θα έχει παρουσιαστεί ποτέ.

 

Για την προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων

Υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων. Αν υπήρξαν δύο άνθρωποι που πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες τους, εμείς οι πολλοί είμαστε εδώ, πιστοί στις αρχές μας.

Δεν μας φοβίζει το αύριο. Μας φοβίζει η έλλειψη Νόμου και Τάξης. Πριν από λίγο, αντεξουσιαστές, χτύπησαν, έδεσαν και κρέμασαν στο δένδρο που αυτοκτόνησε ο 77χρονος τα ρούχα του αστυνομικού. Δεν θα το επιτρέψουμε. Την επόμενη των εκλογών θα καταστήσουμε σαφές προς άπαντες ότι ο Νόμος και η Τάξη, επανέρχονται στον φυσικό τους χώρο.

 

Θα διώξω τους λαθρομετανάστες

Ο ΛΑΟΣ δεν κάνει πράξεις τηλεοπτικού εντυπωσιασμού, κενές περιεχομένου και ουσίας.

Ο ΛΑΟΣ δεν λέει πολλά λόγια δεν υπόσχεται, αποφεύγει τα πολλά “θα”…

Δεσμεύομαι: Την επόμενη μέρα των εκλογών, θα αδειάσω την Ελλάδα από το βάρος των λαθρομεταναστών. Με παρακάλια δεν γίνεται δουλειά. Η ψυχή του Έλληνα, δεν θα αλλοιωθεί και δεν θα αλωθεί…

Καμία επένδυση, καμία ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα, αν η Ελλάδα δεν απαλλαγεί από τους λαθρομετανάστες.

Και να ρωτήσω το εξής: Αν όλοι αυτοί αποφασίσουν να ξεσηκωθούν, ποια αστυνομία θα τους σταματήσει;

 

Για την ονομασία των Σκοπίων

Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η εαρινή Σύνοδος των Ηνωμένων Εθνών, όπου θα εξεταστεί το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Προτείνουμε στην κυβέρνηση, αν δεν μπορεί να αντισταθεί στις πιέσεις, ας φέρει το θέμα σε δημοψήφισμα. Να ερωτηθεί πρώτα ο Ελληνικός λαός, αν θέλει το όνομα της Μακεδονίας ή παράγωγό του να εκχωρηθεί στους πλαστογράφους της ιστορίας.

 

Πώς φτάσαμε ως εδώ

Δεν θα μπορούσα ποτέ να δεχθώ την περικοπή400 εκ.ευρώ από την Άμυνα. Οι Τούρκοι, ετοιμάζουν “πάρτι” στο Αιγαίο και ήδη έχουν τυπώσει τις προσκλήσεις.

Οι Έλληνες έχουμε περάσει πολλά και ακόμα πιο δύσκολα από αυτά που περνάμε σήμερα και αντέξαμε. Το να χάσουμε όμως την εθνική μας ανεξαρτησία, μια σπιθαμή Ελληνικής γης, αυτό δεν μπορούμε να το αντέξουμε με τίποτε.

Ακούμε τις τελευταίες μέρες, για τα ταξίδια της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, τις απαιτήσεις της ΠΝΟ και όλα αυτά. Δανείζονταν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των κομματικών εγκάθετων και να έχουν την ησυχία τους. Ικανοποιούσαν τα αιτήματα των εργατοπατέρων και φόρτωναν χρέη τον Ελληνικό λαό.

 

Διέξοδο με Μορατόριουμ

Όλα αυτά που υπέγραψαν και συμφώνησαν με την τρόϊκα είναι αδιέξοδα. Η μόνη διέξοδος είναι με Μορατόριουμ πέντε ετών χωρίς να πληρώνουμε τίποτε και εν συνεχεία, κάθε χρόνο να καταβάλλουμε 10 δισεκατομμύρια ευρώ, με επιτόκιο 1%, όσο το επιτόκιο με το οποίο δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τις άλλες τράπεζες.

Με αυτό τον τρόπο αυτό, θα μειώσουμε το ΦΠΑ από 23% σε 15%. Θα σταματήσουν τα χαράτσια, θα αναπνεύσει ο Έλληνας και θα μπορέσει να ξαναδημιουργήσει.

Το λέω και επαναλαμβάνω: Δεν μπορεί να πτωχεύσει μια χώρα με τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο. Δεν μπορεί να πτωχεύσει μια χώρα με τόσο ορυκτό πλούτο, με πετρέλαιο, με φυσικό αέριο, με ηλιοφάνεια 300 μέρες τον χρόνο! Με εύφορη γη, που, ό,τι σπείρεις, φυτρώνει!

Δεν χρειαζόμαστε ούτε ΔΝΤ, ούτε νοοτροπία Βόρειας Ευρώπης. Πέρα απ΄ όλα, ο Έλληνας έχει φιλότιμο. Και θα τους αποδείξουμε σύντομα ότι μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου.



 

Μας χρωστάτε – δεν σας χρωστάμε!

162 δις πολεμικές αποζημιώσεις

Το Σάββατο 7 Απριλίου, με αφορμή την επέτειο της Ναζιστικής επίθεσης κατά της Ελλάδος, η Νεολαία ΛΑΟΣ οργανώνει εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Καλλιρρόης 48 στην Αθήνα, στις 6μ.μ., με θέμα τις πολεμικές αποζημιώσεις. Ομιλίες Γ. Καρατζαφέρη (Προέδρου ΛΑΟΣ), Γ. Γεωργίου (Πρέσβης επι τιμή, Αναπληρωτής Προέδρου ΛΑΟΣ), Γιάννης Παναγιωτακόπουλος (Πρόεδρος Νεολαίας ΛΑΟΣ),  προβολή βίντεο.

Θα ακολουθήσει πορεία προς την Γερμανική Πρεσβεία.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗ/ΜΕΙΩΣΕΙΣ

Από τις εκτελέσεις, τις σφαγές και τις καταστροφές τις γερμανικής κατοχής των απλήρωτων γερμανικών αποζημιώσεων του τότε στη γερμανική οικονομική κατοχή της Μέρκελ των αυτοκτονιών, των μειώσεων της εθνικής κυριαρχίας και των μειώσεων των μισθών του σήμερα, των μειώσεων της προοπτικής του μέλλοντος της νεολαίας μας…